Betpost

Το Κύπελλο η διέξοδος της Γιουβέντους

Το Κύπελλο η διέξοδος της Γιουβέντους
Η Γιουβέντους έχει μείνει μόνο με το Κύπελλο για να σώσει την χρονιά και μπορεί να περάσει στα ημιτελικά κόντρα σε μια Λάτσιο η οποία κοιτάει το πρωτάθλημα και την έξοδο στο Champions League. Ξεσπάει η Ρεάλ κόντρα στην Βαλένθια

Η Γιουβέντους διανύει μια τραγική χρονιά με αποκλεισμό στο Champions League και την αφαίρεση βαθμών. Συζήτηση για πρωτάθλημα δεν υπάρχει πια στο Τορίνο με τους «μπιανκονέρι» να κινδυνεύουν πλέον σοβαρά να μείνουν εκτός Ευρώπης. Πλέον μοναδικός τρόπος να σώσουν την χρονιά είναι μέσω Κυπέλλου. Για τον λόγο αυτό το νοκ-άουτ ματς με την Λάτσιο είναι κάτι σαν πρόωρος τελικός. Επιστρέφει ο Βλάχοβιτς με τον Αλέγκρι να βάζει βασικούς. Από την πλευρά της η Λάτσιο ψάχνεται αφού λόγω μικρού ρόστερ δεν έχει διάρκεια χάνοντας αρκετούς βαθμούς εντός έδρας όπως με την Φιορεντίνα την προηγούμενη αγωνιστική, και δείχνει περισσότερο να την απασχολεί το πρωτάθλημα και η έξοδος στο Champions League. Σε ανοδική τάση ο άσος.

Από την Ιταλία στην Ισπανία όπου η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την τραγική φέτος Βαλένθια. Οι Μαδριλένοι μετά και τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Μπέτις δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες και η Βαλένθια αποτελεί τον κατάλληλο αντίπαλο για ξέσπασμα. Οι «νυχτερίδες» πήγαν στην Μαδρίτη με νέο προπονητή αφού ο Γκατούζο πλήρωσε τα σπασμένα για το γεγονός πως η ομάδα βρίσκεται μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Περιμένουμε ξέσπασμα από τους παίκτες του Αντσελότι ώστε να μας δώσει το over.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ 1

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ    OVER

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0