Betpost

Δέχεται γκολ η Μπάγερν, άνετη πρόκριση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Δέχεται γκολ η Μπάγερν, άνετη πρόκριση για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να μοιάζει βελτιωμένη, όμως πολύ δύσκολα φαίνεται πως θα διατηρήσει ανέπαφη την εστία της απέναντι στη Μάιντς. Το αντίστροφο συμβαίνει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αναμένεται να έχει εύκολο έργο κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Φάση των «16» στο Κύπελλο Γερμανίας. Η Μπάγερν προέρχεται από τρία σερί «Χ» στο πρωτάθλημα με Λειψία, Κολωνία και Άιντραχτ. Δεν είναι στα καλύτερά της, δέχεται γκολ με άνεση και πρέπει να σοβαρευτεί. Αν δεν το κάνει σύντομα, τότε κυρίως με την Παρί Σεν Ζερμέν σε δύο εβδομάδες, θα έχει θέμα. Η Μπάγερν δεν «τραβάει» και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο δέχεται τα γκολ. Στο πρώτο κάτι κάνει και παίρνει το προβάδισμα, αλλά καταλαβαίνει κανείς ότι υπάρχει μεγάλο ζήτημα αυτή τη στιγμή στο Μόναχο. 

Η Μάιντζ είναι σε «ντεμί» φάση. Και σκοράρει και δέχεται γκολ στα πρώτα ματς έως τώρα της Bundesliga. Ξέρει πως να αντιμετωπίζει την Μπάγερν, μιας και την έχει νικήσει στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια. Είναι σκληρό σύνολο, κάνει χαλάστρα συχνά στους μεγάλους, αλλά θα πρέπει να δώσει ότι μπορεί στο συγκεκριμένο ματς.

Είναι και νοκ-άουτ άλλωστε. Το Κύπελλο όντως έχει τους δικούς του κανόνες και θα πρέπει να ξεπεράσει τον μέχρι στιγμής μέτριο εαυτό της η Μπάγερν, αν θέλει να περάσει στην επόμενη φάση. Επειδή, ωστόσο, οι αλλαγές είναι αρκετές και τα κενά στην άμυνα επίσης αρκετά, τα γκολ θα έχουν την τιμητική τους απόψε.

Η πρότασή μας είναι το G/G & Over 2,5 στη συγκεκριμένη παρτίδα, με τα χθεσινά ματς επίσης να είναι γεμάτα από γκολ. Πάμε στην εν λόγω επιλογή σε απόδοση άνω του 1.80.

Όσον αφορά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με γνώμονα τον ρεαλισμό, είναι δεδομένο πως η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ βρίσκεται στον τελικό του Λιγκ Καπ. Δεν μπορεί να αποκλειστεί το rotation για καμία από τις ομάδες, όσο και αν ένας ημιτελικός απαιτεί σεβασμό. Προέχει όμως η οικονομία της σεζόν και θεωρούμε πως οι «κόκκινοι διάβολοι» θα φτάσουν σε ένα… σβηστό 2-0.

Η πρόταση του BN Sports:

Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου G/G

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1 και N/G

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0