Betpost

«Μικρά σκορ» σε Τρίπολη και Ούντινε

«Μικρά σκορ» σε Τρίπολη και Ούντινε
Προγνωστικά στοιχήματος από τις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός και Ουντινέζε - Βερόνα.

Από εικόνα μπορεί να μη σκίζει ο Αστέρας, αλλά τουλάχιστον στην έδρα του είναι ικανός να κάνει τη ζημιά. Κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό απόψε και θα θελήσει να συνεχίσει την καλή αμυντική δουλειά που κάνει. Ο Μάντζιος ούτως ή άλλως την έχει συμμαζέψει κάπως περισσότερο και θέλει να προκαλέσει αίσθηση και στο ματς με τους «πράσινους». Οι οποίοι φυσικά με τη σειρά τους είναι υπό πίεση μετά τη νίκη της ΑΕΚ, αλλά όχι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο αποκλεισμός από τον ΠΑΟΚ τον «κούρασε» εις διπλούν και θα έχει ίσως θέμα να επανέλθει στο σωστό δρόμο. Τα προβλήματα είναι δεδομένα, η παράδοση είναι κάκιστη στην Τρίπολη, αλλά τουλάχιστον μπορεί να υπερηφανεύεται ότι φέτος στην επαρχία τα πηγαίνει περίφημα. Έξω και ο Βέρμπιτς, άλλη μία μεσοεπιθετική λύση που είναι νοκ-άουτ.

Τα κουκιά είναι μετρημένα για τον Παναθηναϊκό, ο δε Αστέρας Τρίπολης δεν επιτρέπει πολλά στην έδρα του και θα πάμε σε μία επιλογή που συνήθως δεν μας αρέσει, αλλά μας φαίνεται αρκετά εφικτή στο συγκεκριμένο ματς. Το... ελάχιστο θα πάρουμε από την εν λόγω παρτίδα, αν κρίνουμε ότι μόνο η ΑΕΚ σκόραρε στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Την επιλογή των 1-2 γκολ (ούτε καν 2-3) μας κάνει κλικ. Ένα γκολ δεν θα μπει; Μπορεί να μείνει κιόλας εκεί, να μην... κουνηθεί περαιτέρω το ματς. 

Αναμέτρηση στην Ιταλία, με την Ουντινέζε να είναι η... 1η του υπόλοιπου πρωταθλήματος. Ήτοι, μετά την εξάδα, βρίσκεται στην 7η θέση και προσπαθεί να μείνει στη συγκεκριμένη τροχιά. Επέστρεψε στις νίκες μετά από 10 ματς. Ο Ντεουλοφέου τραυματίστηκε εκ νέου και θα λείψει. Κομβικός παίκτης. Η Βερόνα μπήκε καλά στην επανέναρξη και παλεύει σθεναρά για την παραμονή της. Μπορεί να έχει απουσίες, αλλά έδεσε και θα παλέψει στα ίσα στο Ούντινε. Από τα λίγα ματς στην Ιταλία όπου δεν περιμένουμε να έχουμε τον γνωστό χωρό από γκολ.

Οι επιλογές:

21:00 Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός 1-2 γκολ

21:45 Ουντινέζε - Βερόνα under 2,5

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0