Betpost

Ναπολιτάνοι και Ρωμαίοι μεταξύ τους - Η ΑΕΚ τον πρώτο λόγο

Ναπολιτάνοι και Ρωμαίοι μεταξύ τους - Η ΑΕΚ τον πρώτο λόγο
Ντέρμπι στην Ιταλία ανάμεσα σε Νάπολι και Ρόμα, με τον Άρη να ταξιδεύει στην OPAP Arena με πάμπολλες ελλείψεις

Η μάχη του στοιχήματος συνεχίζεται και σε Ιταλία και Ελλάδα θα απλώσουμε απόψε τα δίχτυα μας.

ΝΑΠΟΛΙ - ΡΟΜΑ

Στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα η Νάπολι κοντράρεται με τη Ρόμα. Οι γηπεδούχοι είναι στο +12 και άνετοι βαδίζουν προς το παρών προς το «σκουντέτο». Είναι... μανούλα σε τέτοια ματς ο Ζοσέ Μουρίνιο και ξέρει πως να κοντράρει τον αντίπαλο. Η Νάπολι έχει έδρα και πολλούς σκόρερ, αλλά δεν κρατάει συχνά το... μηδέν στην άμυνα.

Η Ρόμα με τη σειρά της έχει έναν Ντιμπάλα στα καλύτερα του. Δημιουργεί περισσότερο, δεν εκτελεί, αλλά είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά. Έχει να καλύψει έδαφος η πρωτευουσιάνα, χρειάζεται βαθμούς. Πρέπει να πιέσει και να πάρει το ζητούμενο. Βλέπουμε να σκοράρουν αμφότερες.

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ

Τη δύναμη της έδρας θέλει να αξιοποιήσει η ΑΕΚ κόντρα στον Άρη. Υποτίθεται πως θα είναι ντέρμπι, αλλά με τις ελλείψεις που έχουν οι Θεσσαλονικείς δεν παίρνουμε και όρκο. Αρκετά ματς έχουν αμφότερες οι ομάδες στα πόδια τους, εντούτοις η μάχη του τίτλου έχει ανάψει και κυρίως η ΑΕΚ ψάχνει τους απαραίτητους βαθμούς για να περάσει στην κορυφή.

Ο Άρης τα είδε σκούρα με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα. Αν και έπαιξε καλά, δεν πήε αποτέλεσμα και αποκλείστηκε. Οι απουσίες είναι αρκετές, αλλά τουλάχιστον έδειξε σθένος. Ο τραυματισμός του Μάνου Γκαρθία είναι σημαντικός. Άλλη μία απώλεια στο δημιουργικό κομμάτι. Από ένα σημείο και μετά δεν θα αντέξει ο Άρης. Η ΑΕΚ θα κάνει παιχνίδι και θα πάρει τη νίκη στην έδρα της.

ΝΑΠΟΛΙ - ΡΟΜΑ G/G
ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 1 & Over 1,5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0