Betpost

Τρένο- εξπρές η Λειψία, προβάδισμα Πεπ στην πρώτη συνάντηση με Αρτέτα και Άρσεναλ φέτος!

Τρένο- εξπρές η Λειψία, προβάδισμα Πεπ στην πρώτη συνάντηση με Αρτέτα και Άρσεναλ φέτος!
Οι στοιχηματικές μας επιλογές για τα παιχνίδια Λειψία-Στουτγκάρδη και Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ.

Κουτί μας έρχεται η αποψινή αναμέτρηση της Bundesliga. Παρασκευή βράδυ και η Λειψία κοντράρεται με τη Στουτγκάρδη. Ματς με αντίθετες όψεις για τις δύο ομάδες. Η Λειψία πάει «τρένο». Μάλιστα τείνει να είναι και εξπρές έτσι όπως πηγαίνει το ζήτημα, με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου να τη βρίσκει στο -4 από την κορυφή.

Μια χαρά η εικόνα για την ομάδα του Μάρκο Ρόζε. Ισοπαλία με την Μπάγερν και εξάρα κόντρα στη Σάλκε. Από γκολ άλλο τίποτα. Οι πάμπολλες επιλογές που έχει στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, τη βοηθάει αρκετά και έτσι μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα στο παιχνίδι της. Η Λειψία εντός έδρας ούτως ή άλλως αποτελεί δύναμη και είναι σύνολο το οποίο έχει δυνατότητες για το κάτι παραπάνω.

Η παράδοση στη Λειψία δεν είναι καλή για τη Στουτγκάρδη. Είναι ο κακός δαίμονας για την παρέα του Μαυροπάνου. Συν τοις άλλοις έχει να παλέψει με έντονα αγωνιστικά προβλήματα απόψε και το ρόστερ θα είναι ελλιπέστατο. Ένας τιμωρημένος, αρκετοί τραυματίες στην άμυνα, αρκετά τα ερωτηματικά… παντού. Ο Μπρούνο Λαμπαντία ξέρει πως να θωρακίζει την άμυνά του και στα δύο ματς της επανέναρξης άφησε το στίγμα του. Εντούτοις δεν είναι έτοιμη η ομάδα για το κάτι παραπάνω. Μπορεί να πετύχει τη σωτηρία της, αλλά τέτοια ματς όπως με τη Λειψία, δεν είναι αυτά που μπορεί να χτυπήσει.

Η Λειψία έχει δυνατότητες για πολλά απόψε και θα πάρει τη νίκη με το απαραίτητο χάντικαπ.

Λειψία – Στουτγκάρδη  1 (-1,5 Ασιατικό Χάντικαπ)

Λίγες ώρες απομένουν για την πρώτη συνάντηση των Πεπ Γκουαρδιόλα και Μικέλ Αρτέτα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο

Η επικείμενη αναμέτρηση μεταξύ Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι ένα… πρόγευμα, για αυτό που αναμένεται να ακολουθήσει. Διότι εν συνεχεία, θα τους δούμε να αγωνίζονται στις 15 Φεβρουαρίου στο «Έμιρεϊτς» και ένα δίμηνο αργότερα στην έδρα της ομάδας του Πεπ, σε δύο ματς που πιθανότατα αποτελούν μπαράζ… τίτλου.

Ωστόσο, στρέφουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση του FA Cup, που αν λήξει ισόπαλη, θα έχουμε ρεβάνς και στο τρόπο που θα προσεγγίσουν οι δύο προπονητές το ματς.

Όταν η Τσέλσι κέρδισε σε διάστημα ενός μήνα τρεις φορές τη Μάντσεστερ Σίτι, στο πρωτάθλημα, το Κύπελλο και τον τελικό του Champions League, ο Πεπ Γκουαρδιόλα επισήμανε πως οδηγός αποτέλεσε το πρώτο ματς. «Αισθάνθηκαν πως είναι ανώτεροι και φάνηκε στα δύο επόμενα».

Για τον λόγο αυτό πιστεύουμε πως η Σίτι θα αγωνιστεί με μεγαλύτερη «δίψα» στο σημερινό παιχνίδι και θα πετύχει την νίκη έχοντας και πιό βαθύ ρόστερ από τους «κανονιέρηδες» που θέλουν να τα δώσουν όλα για τον τίτλο της Premier League

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ  1


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0