Betpost

Κύπελλο των γηπεδούχων

Κύπελλο των γηπεδούχων
Αγώνες Κυπέλλου περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και οι επιλογές μας θα είναι οι γηπεδούχοι με τον Παναθηναϊκό να παίρνει επιτέλους νίκη στην μίνι σειρά των τριών αγώνων με τον ΠΑΟΚ, την ώρα που η Ρεάλ είναι ανώτερη και θα το δείξει απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.  

Τρίτο ραντεβού μέσα σε λίγες ημέρες για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, αυτή την φορά για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι «πράσινοι» καλούνται να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτου αγώνα και κόντρα σε μια ομάδα που δείχνει να έχει πάρει τον αέρα κόντρα σε αυτή του Γιοβάνοβιτς. Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ισχυρό πλεονέκτημα για την πρόκριση, που ουσιαστικά δίνει και θέση στον τελικό αφού στα ημιτελικά αντίπαλος θα είναι η Λαμία. Για τους γηπεδούχους το ματς είναι ένας πρόωρος τελικός, την ώρα που ο ΠΑΟΚ μπορεί να αγωνιστεί και για δύο αποτελέσματα, αφού και η ισοπαλία του κάνει. Εμείς θα πάμε με τον άσο, αφού ακόμα και αν δεν προκριθεί μπορεί να πάρει τη νίκη που θα του φτιάξει την ψυχολογία για το πρωτάθλημα εκεί όπου θα δώσει την μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Κύπελλο και στην Ισπανία, όπου η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί σε νοκ άουτ ματς την συμπολίτισσα Ατλέτικο. Ένα ματς με ξεκάθαρο φαβορί την «βασίλισσα», με τους «ροχιμπλάνκος» την φετινή σεζόν να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Μια Ατλέτικο που δείχνει πως η εποχή Σιμεόνε φτάνει στο τέλος της, μια ομάδα χωρίς κίνητρο και ξεζουμισμένη. Η Ρεάλ είναι ανώτερη και λογικά θα το δείξει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ              1

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 1    

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0