Betpost

Τα γκολ οδηγός μας στην Bundesliga

Τα γκολ οδηγός μας στην Bundesliga
Η Bundesliga έχει επανέλθει δυναμικά με τις ομάδες στο γκάζι και οι επιλογές θα είναι ανάλογες. Η Ντόρτμουντ μπορεί να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μάιντς, την ώρα που η Βέρντερ κόντρα στην καλύτερη Ουνιόν της ιστορίας της καλείται να δείξει αντίδραση.

Η Ντόρτμουντ έστω και με αρκετό άγχος επέστρεψε μετά την διακοπή με νίκη. Η ομάδα του Τέρζιτς έβγαζε φωτιές μπροστά αλλά πίσω έμπαζε κόντρα στην Άουγκσμπουργκ. Το καλό για την Μπορούσια είναι το γεγονός πως επιστρέφουν βασικοί μετά από σοβαρούς τραυματισμούς, ειδικά στην επιθετική γραμμή όπου οι απουσίες των Αλε και Αντεγιέμι ήταν αισθητές στο πρώτο μισό. Η Μάιντς πήρε τον βαθμό στην έδρα της Στουτγκάρδης σε ένα μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα και παραμένει σε απόσταση ασφαλείας από τις χαμηλές θέσεις. Μετά και την γκέλα της Μπάγερν, η Ντόρτμουντ έχει την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά από την κορυφή αλλά κυρίως να πιάσει τετράδα.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι ξανά από την Bundesliga και το ματς της Βέρντερ Βρέμης με την Ουνιόν Βερολίνου. Χοντρό στραπάτσο για τους γηπεδούχους και βαριά ήττα με 7-1 από την Κολωνία, την ώρα που η Ουνιόν δείχνοντας χαρακτήρα ανέτρεψε το 0-1 κόντρα στην Χόφενχαϊμ φτάνοντας στη νίκη με 3-1. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες με την Ουνιόν να πραγματοποιεί την καλύτερη πορεία της ιστορίας της στην μεγάλη κατηγορία. Αναμένεται αντίδραση από την Βέρντερ κάτι που σημαίνει πως θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι με αρκετά γκολ για να μας φέρει το over που πληρώνει καλά.

ΜΑΪΝΤΣ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ              G/G & 2

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ             OVER

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0