Betpost

Πάμε με τα γκολ σε Γερμανία και Ιταλία

Πάμε με τα γκολ σε Γερμανία και Ιταλία
Επιστροφή στη δράση για τις γερμανικές ομάδες με την επανέναρξη της Bundesliga. Δύο επιλογές για γκολ έχουμε ξεχωρίσει ενώ πολλά τέρματα αναμένουμε και στην Ιταλία από το πρόγραμμα του Σαββάτου (21/1).

Η Κολωνία δεν ήταν στα καλύτερά της πριν από τη διακοπή. Το αρνητικό σερί την έριξε αρκετά στη βαθμολογία, αλλά είχε και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, τις οποίες πλέον πρέπει να αφήσει πίσω της και να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Είναι καλό σύνολο, με εξαιρετικό προπονητή.Εντός έδρας βρίσκει δίχτυα και συνήθως παίζει κάπως πιο ανοιχτά και επιβλητικά, αυτομάτως όμως αυτό αφήνει χώρους στην αντίπαλη ομάδα. 

Η Βέρντερ από την άλλη έχει τον Φίλκρουγκ και την οδήγησε με μαεστρία μακριά από προβλήματα στο (σχεδόν) πρώτο μισό της σεζόν. Είναι ομάδα που παίζει όμορφα την κόντρα και ξέρει πως να κάνει τη ζημιά. Δέχεται γκολ και σκοράρει η ίδια, με αρκετά μεγάλη συχνότητα. Η εικόνα του ματς είναι για αρκετά γκολ, με τα λάθη και των δύο να είναι δεδομένα. Πάμε στο G/G & Over 2,5.

Η άλλη επιλογή από το κουπόνι στη Γερμανία είναι το ματς της Άιντραχτ με την Σάλκε. Η ομάδα της Φρανκφούρτης δεν φημίζεται να τα πηγαίνει τόσο καλά εντός έδρας κόντρα σε σφιχτούς αντιπάλους. Τέτοιον θα αντιμετωπίσει στην επανέναρξη. Η Σάλκε, πάντως, είναι ομάδα που βρίσκεται χαμηλά και πρέπει να αλλάξει ρότα στη συνέχεια. Χρειάζεται βαθμούς, θα ρισκάρει περισσότερο και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει στο σκοράρισμα. Η Φρανκφούρτη βέβαια έχει τρόπο να σκοράρει πλέον με μεγαλύτερη άνεση. Είναι φαβορί στο ματς, πιστεύουμε ότι από ένα σημείο και μετά θα επιβληθεί, με συνδυαστικό υψηλό σκορ.

Και από την κεντρική Ευρώπη πάμε λίγο πιο κοντά στη μέρη μας και την γειτονική Ιταλία. Η Σαλερνιτάνα υποδέχεται την πρωτοπόρο Νάπολι και το έργο της δεδομένα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο. Οι γηπεδούχοι την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκαν ιστορική συντριβή από την Αταλάντα με 8-2 και σίγουρα η ψυχολογία στους παίκτες δεν είναι και η καλύτερη. Από την άλλη η Νάπολι έπεσε θύμα έκπληξης στο Κύπελλο και έμεινε εκτός συνέχειας από την Κρεμονέζε. Οι «παρτενοπέι» θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα και η Σαλερνιτάνα ίσως να πληρώσει τα... σπασμένα. Επιλογή και εδώ τα πολλά γκολ με το Over 3,5.

Οι προτάσεις:

Κολωνία - Βέρντερ Βρέμης G/G και Over 2,5

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Σάλκε 1 & Over 2,5

Σαλερνιτάνα - Νάπολι Over 3,5

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0