Betpost

Επιστρέφει στις νίκες η Μάντσεστερ Σίτι, σκοράρουν Βιγιαρεάλ και Ρεάλ

Επιστρέφει στις νίκες η Μάντσεστερ Σίτι, σκοράρουν Βιγιαρεάλ και Ρεάλ
Στοιχηματικές προτάσεις από το BN Sports.
Η αγωνιστική δράση στην Premier League συνεχίζεται απόψε, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Τότεναμ για τη 19η αγωνιστική. Μία δυνατή αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να προέρχονται από ήττες σε ντέρμπι της πόλης (η Σίτι από την Γιουνάιτεντ και η Τότεναμ από την Άρσεναλ).

Οι «Πολίτες» που προέρχονται από δύο σερί ήττες (είχε προηγηθεί αυτή από τη Σαουθάμπτον για το EFL) θέλουν σήμερα να βγάλουν αντίδραση και να δείξουν ότι παραμένουν σε τροχιά πρωταθλήματος.

Η Τότεναμ του Κόντε δεν είναι θετική στα ντέρμπι, οπότε θα πάμε με τον άσσο και το over 2.5, ενώ θα ακολουθήσουμε και τον Έρλινγκ Χάαλαντ ως anytime scorer.

Εκτός από την Premier League όμως, έχουμε αγωνιστική δράση και στο κύπελλο Ισπανίας. Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες πριν λίγες μέρες, με τα «κίτρινα υποβρύχια» να παίρνουν τη νίκη με 2-1 στο πρωτάθλημα.

Η Ρεάλ είναι ντεφορμέ, γλυκοκοιτάω προς τα αριστερά, αλλά θα πάω με την επιλογή του goal/goal, αλλά και σαν ειδικό στοίχημα να καταλογιστεί πέναλτι στο ματς.

Οι προτάσεις:

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ 1 και over 2.5 // Anytime Scorer Έρλινγκ Χάαλαντ

Βιγιαρεάλ – Ρεάλ Μαδρίτης goal/goal  //  καταλογισμός πέναλτι

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0