Betpost

Στοίχημα: Πρόταση στο 3.00 από το Κύπελλο Ισπανίας

Στοίχημα: Πρόταση στο 3.00 από το Κύπελλο Ισπανίας
Η πρόταση της ημέρας από τους betarades.gr

Σημαντικά παιχνίδια σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με δράση στην Πρέμιερ Λιγκ και στα Κύπελλα Ισπανίας και Ιταλίας. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ισπανίας και το ματς Θέουτα - Μπαρτσελόνα, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Στο Betarades.gr μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα αλλά και για τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες

Νοκ άουτ αναμέτρηση για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ισπανίας, με την Μπαρτσελόνα να δοκιμάζεται κόντρα στη Θέουτα ομάδα Γ’ Κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση στην κατηγορία που αγωνίζονται, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με τη Ρεάλ Μαδρίτης Β’ και ενώ είχε προηγηθεί η ήττα από την Ταλαβέρα. Αντίθετα, στο Κύπελλο εντυπωσιάζει φέτος με την πορεία της, στον προηγούμενο γύρο πέταξε εκτός την Έλτσε και ενώ προηγουμένως είχε αποκλείσει την Ίμπιθα. 

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα έρχεται με την καλύτερη ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (1-3), στο πρωτάθλημα φιγουράρει στην κορυφή και στο +3 από τη “βασίλισσα” και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Δεν αναμένεται να αντιμετωπίσει σήμερα προβλήματα, αντιμετωπίζει ωστόσο μια ομάδα που έχει κάνει φέτος εκπλήξεις στο Κύπελλο, θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί, τη στιγμή που τα 9/11 φετινά παιχνίδια στο γήπεδό της πήγαν ψηλά σε σκορ. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και γκολ εκατέρωθεν, θα κρατήσουμε το G/G & Over 2.5 σε απόδοση 3.00. 

Βρείτε τα πιο δυνατά προγνωστικα ποδοσφαιρου καθημερινά στο Betarades.gr!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0