Betpost

Με την έδρα σε Αγρίνιο και Μπιλμπάο!

Με την έδρα σε Αγρίνιο και Μπιλμπάο!

Οι σημερινές στοιχηματικές μας επιλογές θα στηριχθούν στις έδρες, με τον Παναιτωλικό και την Αθλέτικ Μπιλμπάο να έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε ΟΦΗ και Οσασούνα.

Με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναιτωλικό και ΟΦΗ στο Αγρίνιο θα ολοκληρωθεί η 17η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου θέλει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στην έδρα της, έπειτα από εκείνη απέναντι στον Ατρόμητο και να ανέβει ακόμα περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη μεριά, η κρητική ομάδα δεν βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι, καθώς δεν έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Παράλληλα, μετρά μόλις μία νίκη στις επτά εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχει δώσει.

Έτσι, η επιλογή μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα πάει στον άσο και τη νίκη της ομάδας του Αγρινίου.

Στην Ισπανία, η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε υποδέχεται την Οσασούνα και χρειάζεται τους τρεις βαθμούς για να ισοβαθμήσει με την Μπέτις στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι Βάσκοι είναι αρκετά δυνατοί στην έδρα τους, μετρώντας πέντε νίκες σε οκτώ αναμετρήσεις, ενώ αντίθετα η ομάδα της Παμπλόνα έχει μόλις δύο νικηφόρα αποτελέσματα σε επτά «εξορμήσεις».

Και πάλι, λοιπόν, θα στηρίξουμε τον γηπεδούχο, με την Μπιλμπάο εύκολα ή δύσκολα να φτάνει στη νίκη.


Οι επιλογές μας για την Δευτέρα (9/1):

Παναιτωλικός – ΟΦΗ  1

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Οσασούνα  1

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0