Betpost

Η ποιότητα της Λίβερπουλ και η ανάγκη της Μαρσέιγ

Η ποιότητα της Λίβερπουλ και η ανάγκη της Μαρσέιγ
Η Λίβερπουλ έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της Μπρέντφορντ σε ένα παιχνίδι που η ποιότητα των παικτών του Κλοπ θα κάνει την διαφορά, την ώρα που η Μαρσέιγ θα ψάξει μόνο τη νίκη κόντρα στην Μονπελιέ για να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη δυάδα. 

Η Λίβερπουλ κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέστερ έστω και με δύο αυτογκόλ και παραμένει στο κυνήγι της πρώτης τετράδας. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δείχνει να έχει βρει τα πατήματα της μετά την διακοπή και θέλει να χτίσει ένα σερί και να βρεθεί κοντά στην πρώτη δυάδα. Άλλωστε η απόσταση από την τρίτη θέση είναι μόλις έξι βαθμοί. Η Μπρέντφορντ από την πλευρά της προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Γουέστ Χαμ και θα κοιτάξει στα μάτια τους «κόκκινους», αλλά σε αυτό το ματς θα μιλήσει η ποιότητα των φιλοξενούμενων και θα έρθει το διπλό.

Από την Αγγλία στην Γαλλία όπου η Μαρσέιγ ταξιδεύει στο γειτονικό Μονπελιέ για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Οι παίκτες του Ιγκόρ Τούντορ βρίσκονται στο κυνήγι της Λανς για την δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League και μετά την χθεσινή νίκη της επί της Παρί, θέλουν μόνο το τρίποντο για να μην χάσουν την επαφή. Οι Μαρσεγιέζοι δείχνουν να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες τους και σκοράρουν με σχετική ευκολία, την ώρα που επίσης με ευκολία δέχονται και γκολ. Για τον λόγο αυτό η επιλογή μας θα είναι το διπλό της Μαρσέιγ αλλά και το over αφού και οι γηπεδούχοι μπορούν έστω ένα γκολ να το πετύχουν.

ΜΠΡΕΝΤΟΦΡΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΑΡΣΕΪΓ 2 & OVER    

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0