Betpost

Επικίνδυνες αποστολές που κρύβουν... παγίδες για Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ!

Επικίνδυνες αποστολές που κρύβουν... παγίδες για Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ!
Πρωτοχρονιά στα γήπεδα κάνει η Premier League με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. «Δαγκώνουν» οι... λύκοι στο ξεκίνημα του Λοπετέγκι, ικανότατη για τη ζημιά στην πρωτοπόρο η Μπράιτον. Θα μπουν γκολ στο «Κρέιβεν Κόταζ».
Με την ευχή να πάει καλύτερα από το τρέχον έτος το 2023 και φυσικά με περισσότερα κέρδη, κλείνουν και οι στοιχηματικές μας προβλέψεις.

Το πρόγραμμα της 31ης του Δεκέμβρη περιλαμβάνει αγωνιστική δράση σε Premier League και La Liga, ελπίζοντας πως θα βγουν τα... σπασμένα των γιορτών. Όλα αυτά αν όντως η Άρσεναλ του Αρτέτα στραβοπατήσει.

Φορτσάτη ξεκίνησε μετά τη διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Φούλαμ η οποία πέρασε σαν... σίφουνας από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας (3-0) και συνεχίζει να διατηρήτει στο πρώτο μισό της βαθμολογίας. Αντίθετα η Σαουθάμπτον ήταν και πάλι κατώτερη των περιστάσεων κόντρα στη Μπράιτον (1-3) και παραμένει στον... πάτο της Premier League με 4 σερί ήττες. Το μομέντουμ λέει ξεκάθαρα Φούλαμ και με αυτό θα πάμε, περιμένοντας μάλιστα και αρκετά γκολ.

Στο μεσημεριανό ματς της ημέρας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στο Μολινο και θέλει να δώσει συνέχεια στην καλή εμφάνιση με τη Νότιγχαμ. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να κόψει τον... αέρα στην Γουλβς, η οποία δέιχνει «αναγεννημένη» με τον Λοπετέγκι στον πάγκο. Συνεπώς καλύτερα να αποφευχθεί το σημείο με την επιλογή να σκοράρουν και οι δύο να φαντάζει αρκετά πιθανή (5/5 τα τελευταία άλλωστε).

Τέλος, πολύ σημαντικό ματς είναι αυτό που κλείνει το πρόγραμμα της ημέρας με την φιλόδοξη Μπράιτον να φιλοξενεί την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Το σύνολο του Αρτέτα προελαύνει και μοιάζει ασταμάτητο παρά τα προβλήματα που προκύπτουν ωστόσο οι «γλάροι» έχει αποδείξει παρά την αλλαγή στην άκρη του πάγκου ότι είναι μία «καλοκουρδισμένη μηχανή» ικανή για τη ζημιά. Συνεπώς το ενδεχόμενο να αφήσει βαθμούς σήμερα η Άρσεναλ δεν μοιάζει απίθανο.

Φούλαμ - Σαουθάμπτον 1 και Over 2.5 (2,55 απόδοση)
Γουλβς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ G/G (1.88 απόδοση)
Μπράιτον - Άρσεναλ Χ (3,55 απόδοση)

Καλά κέρδη και Καλή Πρωτοχρονιά

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0