Betpost

Το «καθαρίζουν» από... ημίχρονο οι «αιώνιοι»!

Το «καθαρίζουν» από... ημίχρονο οι «αιώνιοι»!
Να κλείσουν με... χαμόγελα, και χωρίς το άγχος της τελευταίας στιγμής, τη σεζόν θα επιδιώξουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.
Το 2022 μας αφήνει με αγωνιστική δράση στην ελληνική πραγματικότητα με τους λεγόμενους... μεγάλους της ελληνικής λίγκας να αγωνίζονται την Τετάρτη (28/12).

Ο πρωτοπόρος του ελληνικού πρωταθλήματος, Παναθηναϊκός, μετά το στραβοπάτημα την περασμένη εβδομάδα στην Νεάπολη, θα επιδιώξει να κλείσει νικηφόρα και με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ θετική σεζόν για τον οργανισμό. Οι «πράσινοι» λοιπόν, πέραν της νίκης θα ψάξουν και μια πειστική εμφάνιση, που θα επαναφέρει την ψυχολογία σε υψηλά επίπεδα. Ο ΟΦΗ δεν είναι και η πιο αξιόπιστη ομάδα στην άμυνα και δύσκολα θα μπορέσει να κουμαντάρει την ορμή των γηπεδούχων που θα προσπαθήσουν να «καθαρίσουν» από νωρίς την υπόθεση-νίκη. Ξεκάθαρη λοιπόν επιλογή ο άσος από ημίχρονο, στο 1.95

Να... ρεφάρει κάπως την ισοπαλία στα Γιάννενα και κυρίως τον τρόπο που αυτή ήρθε θα προσπαθήσει και ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Τετάρτης (18:00) και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχει είναι μέσω μιας γεμάτης εμφάνισης. Άλλωστε, την έχει ανάγκη τόσο η ίδια η ομάδα όσο και ο κόσμος της, παραμονής της έλευσης της νέας χρονιάς. Αν και απέναντί τους θα έχουν τον σκληροτράχυλο Αστέρα Τρίπολης, το... πρέπει των «ερυθρόλευκων» είναι τέτοιο που μας ωθεί στην άνετη νίκη, από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Συνεπώς οι επολογές για σήμερα είναι:
Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (1/1), 1.95 απόδοση 
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης (1/1), 1,75 απόδοση

Καλές γιορτές και καλά κέρδη λοιπόν!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0