Betpost

Η χαρά της Boxing Day!

Η χαρά της Boxing Day!

BoxingDayφίλες και φίλοι του στοιχήματος. Μετά από Μουντιάλ και απραξία πρωτραθλημάτων, είμαστε έτοιμοι για φουλ δράση από Αγγλία

Αμφίρροπο και το ματς του πρώτου γύρου ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τη Λίβερπουλ. Ανατροπή για τους «κόκκινους» και 2-1 τελικό. Τώρα αμφότερες προέρχονται από διακοπή και τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα. Η Βίλα σκόραρε εντός έδρας με Γιουνάιτεντ και Σίτι, όχι, όμως και με την Τσέλσι. Είναι η 6η καλύτερη εντός έδρας ομάδα της κατηγορίας. Δυνατή αν μη τι άλλο.

Η Λίβερπουλ έχει ανάγκη να φορτσάρει ούτως ή άλλως. Πρέπει να κλείσει τη διαφορά από την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας. Δεν είναι εύκολο εγχείρημα. Εκτός έδρας μετρά μόλις μία νίκη σε 6 εξόδους. Λίγα πράγματα. Κόντρα στη Σίτι έδειξε θετικά σημάδια, αλλά κρατάμε το γεγονός ότι δέχτηκε ξανά γκολ, ως είθισται φέτος. Το G/G των δύο ομάδων είναι λογικό σενάριο.

Στην Τσάμπιονσιπ η Γουεστ Μπρομ έχει να εξιλεωθεί για την ήττα στον πρώτο γύρο από την Μπρίστολ Σίτι. Τώρα πηγαίνει στο Μπρίστολ για να πάρει αποτέλεσμα.

Στις λεπτομέρειες έχασε από την Κόβεντρι. Ανέβασε απόδοση εκτός έδρας, είναι σε καλύτερο φεγγάρι γενικότερα με 5/6 νίκες και είναι πιο κοντά στο τρίποντο. Μία νίκη στα 8 τελευταία εντός η Σίτι. Πάμε με τους φιλοξενούμενους.

Προτάσεις:

17:00 Μπρίστολ Σίτι - Γουεστ Μπρομ    2

19:30 Άστον Βίλα - Λίβερπουλ      G/G

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0