Betpost

Επιστροφή στο Βέλγιο με… γκολ

Επιστροφή στο Βέλγιο με… γκολ

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση του βελγικού πρωταθλήματος και τη 18η αγωνιστική.

Στις 13 Νοεμβρίου ήταν τα τελευταία παιχνίδια για το πρωτάθλημα του Βελγίου, καθώς μετά ακολούθησε η διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πλέον, επιστρέφουν και οι Βέλγοι στην καθημερινότητα και συγκεκριμένα τη 18η αγωνιστική.

Μπορεί η διακοπή να κρύβει παγίδες και να είναι δύσκολο να προσεγγίσουμε τις ομάδες αγωνιστικά, όμως θα συνεχίσουμε από κει που μείναμε. Πρώτο παιχνίδι σήμερα στις 19:30, με τη Σερένγκ να υποδέχεται την Έουπεν. Δύο ομάδες που είναι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Προφανώς θα ήταν… στοιχηματικό «έγκλημα» να μπλέξουμε με σημείο, οπότε θα πάμε στα πολλά γκολ. Οι άμυνες τους δεν φημίζονται για τη σταθερότητά τους, οπότε είναι καλή ευκαιρία στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή να δούμε πολλά γκολ.

Το δεύτερο ματς που θα ασχοληθούμε, είναι αυτό ανάμεσα σε Μαλίν και Σερκλ Μπριζ. Δύο ομάδες που έχουν διαφορά εφτά βαθμών (25 η Σερκλ, 18 η Μαλίν) και αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Οριακά δεν πάει το χέρι προς τα δεξιά, για αυτό θα προτιμήσουμε το εκατέρωθεν σκοράρισμα, μιας και η Μαλίν στην έδρας της βγάζει ένταση.

Σερένγκ – Έουπεν goal/goal και over 2.5 (οβερ 0.5 ημίχρονο σε match combo)

Μαλίν – Σερκλ Μπριζ goal/goal     //    Σε σύστημα 2 και goal

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0