Betpost

Σκοράρει στο Ολντ Τράφορντ η Μπέρνλι, με την… αύρα του ΜακΆλιστερ η Μπράιτον!

Σκοράρει στο Ολντ Τράφορντ η Μπέρνλι, με την… αύρα του ΜακΆλιστερ η Μπράιτον!

Τα ματς του Λιγκ Καπ συνεχίζονται και το BN Sports σας προσφέρει απλόχερα ένα ακόμη 2/2, στηριζόμενο στην παράδοση και την… αύρα! Μπορεί να σκοράρει η Μπέρνλι στο Ολντ Τράφορντ, την ώρα που η Μπράιτον θα επιχειρήσει να κάνει το «διπλό» στην Τσάρλτον και να πάρει την πρόκριση στους «8» του Λιγκ Καπ!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η δεύτερη μέρα του τριημέρου του Λιγκ Καπ, με την πρώτη να κυλά απολύτως ομαλά και όλα τα φαβορί να κάνουν την… δουλειά τους! Η Νιούκαστλ πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, η Γουλβς το ίδιο, στο ντεμπούτο του Μάνουελ Λοπετέγκι, η Λέστερ πέρασε… αέρα από την έδρα της Μίλτον Κέινς Ντονς και η Σαουθάμπτον συνεχίζει στον θεσμό, μετά την ανατροπή που πραγματοποίησε.

Το ερώτημα φυσικά είναι… Μπορεί το σερί των κορυφαίων αγγλικών ομάδων να συνεχιστεί και σήμερα (21/12); Πιθανόν ναι, αλλά ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά, αν η Νότιγχαμ Φόρεστ θα περάσει νικηφόρα από την έδρα της Μπλάκμπερν.

Αυτό που δεδομένα όμως μπορούμε να πούμε είναι πως η Μπράιτον έχει όλα τα φόντα να επικρατήσει εκτός έδρας της Τσάρλτον, με την… αύρα του Αλέξις ΜακΆλιστερ.

Ο «άσσος» των «γλάρων» δεν υπολογίζεται, αλλά αποτελεί τον πρώτο παίκτη στην ιστορία τους που κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Ντε Τζέρμπι να υπολογίζει άπαντες, πλην του Ντάνι Γουέλμπεκ.

Πιθανό το «διπλό», σε ικανοποιητική απόδοση, για μία σοβαρή ομάδα που έδειξε και στον προηγούμενο γύρο, κόντρα στην Άρσεναλ, πως θα επιχειρήσει να πάει όσο το δυνατό πιο μακριά.

Την ίδια ώρα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την εξαιρετική Μπέρνλι του Βινσέντ Κομπανί, με στόχο να πάρει την πρόκριση στους «8» του Λιγκ Καπ. Δεν θα είναι απλή υπόθεση, με την πρόσφατη παράδοση να το επιβεβαιώνει!

Ναι μεν ηττάται, αλλά συνηθίζει να σκοράρει στο Ολντ Τράφορντ η ομάδα του Κομπανί, πράγμα που αποδεικνύεται από τις πέντε τελευταίες επισκέψεις της. Συνεπώς; Πάμε με το G/G, υπολογίζοντας πως το μυαλό των γηπεδούχων… μοιραία θα βρίσκεται και στη Boxing Day.

Η πρόταση του BN Sports:

Τσάρλτον – Μπράιτον 2 (21:45)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι G/G (22:00)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0