Betpost

Λιγκ Καπ Αγγλίας: «Άνετη» η Λέστερ, «άρρωστη» η Μπόρνμουθ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: «Άνετη» η Λέστερ, «άρρωστη» η Μπόρνμουθ

Προγνωστικά στοιχήματος από τα ματς του Λιγκ Καπ Αγγλίας, Νιούκαστλ – Μπόρνμουθ και Μίλτον Κέινς Ντονς – Λέστερ.

Τέταρτος γύρος του Λιγκ Καπ Αγγλίας με 16 ομάδες να έχουν απομείνει στο θεσμό. Στις 21:45 η Νιούκαστλ υποδέχεται την Μπόρνμουθ με τον τεχνικό των γηπεδούχων, Έντι Χάου, να αντιμετωπίζει εκ νέου την πρώην ομάδα του, μετά το 1-1 στον αγώνα πρωταθλήματος (17/9).

Οι δύο ομάδες βέβαια επιστρέφουν στη δράση μετά από ένα μήνα απραξίας, λόγω της διακοπής για το Μουντιάλ και είναι άγνωστο σε τι κατάσταση θα βρίσκονται. Πριν από τη διακοπή σαφώς η Νιούκαστλ θα ήταν μεγάλο φαβορί και ο άσος του 1.33 θα ήταν σωστός, ωστόσο τώρα είναι χαμηλός για τα δεδομένα της αναμέτρησης. Μοναδικό στοιχείο που ενισχύει το φαβοριτισμό είναι μία ίωση που χτύπησε το στρατόπεδο της Μπόρνμουθ και ίσως περιπλέξει τα πράγματα. Καλύτερη επιλογή το over 2,5.

Την ίδια ώρα οι ΜΚ Ντονς φιλοξενούν τη Λέστερ, με τις δύο ομάδες να έχουν δύο κατηγορίες διαφορά. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δεινή θέση στο πρωτάθλημα της Α’ Αγγλίας και ακολουθεί πολύ σημαντικό ματς με τη Φόρεστ Γκριν την Boxing Day, οπότε δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσουν το αποψινό σαν «αγγαρεία».

Μάλιστα, οι Ντονς δεν έχουν προκριθεί ποτέ στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ, ενώ έχουν χάσει τα 8 από τα 11 ματς απέναντι σε ομάδες της Premier League. Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί και απόψε με τη Λέστερ να επιστρέφει στη δράση μετά τη διακοπή και να έχει μια καλή ευκαιρία για ξεμούδιασμα.

Προτάσεις:

21:45 Νιούκαστλ - Μπόρνμουθ: over 2,5 (1.70)

21:45 ΜΚ Ντονς - Λέστερ: 2 & over 2,5 (1.91)

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0