Betpost

Η ώρα της στέψης

Η ώρα της στέψης
Στοιχηματικές επιλογές από τον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου, Αργεντινή - Γαλλία.
Ώρα τελικού! Το Μουντιάλ του Κατάρ ολοκληρώνεται απόψε (18/12, 17:00) και μια εκ των Αργεντινή και Γαλλία θα κατακτήσει για 3η φορά στην ιστορία την κορυφή του κόσμου.

Οι Γάλλοι θέλουν να πετύχουν back-to-back κατακτήσεις, κάτι που έχει να συμβεί 60 χρόνια, όταν και το έκανε η Βραζιλία (‘58-‘62). Οι Αργεντίνοι από την πλευρά τους μετά το ‘86 δεν έχουν κατορθώσει να σηκώσουν ξανά το τρόπαιο, παρότι βρέθηκαν σε δυο ακόμη τελικούς από τότε. Σήμερα ο τρίτος ελπίζουν να είναι ο… τυχερός.

Στοιχηματικά τώρα, οι τελικοί των τελευταίων διοργανώσεων έχουν χαμηλό σκορ, με εξαίρεση το ‘18 και το 4-2 της Γαλλίας επί της Κροατίας. Δεν πιστεύω πως θα δούμε μια τέτοια επανάληψη φέτος. Οι δυο ομάδες έχουν ικανούς σκόρερ, αλλά καμία δεν θα πάρει τόσα πολλά ρίσκα, όποτε η επιλογή των 2-3 γκολ φαντάζει πιθανή.

Όσον αφορά το νικητή, οι αποδόσεις είναι στην απόλυτη ισορροπία, ενώ για την κατάκτηση η Αργεντινή φαίνεται να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, ίσως λόγω του κόσμου που θα υπάρχει στο γήπεδο, αλλά και του… Μέσι. Φυσικά, δεν θα είναι εύκολο, όμως είναι η τελευταία του ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο. Οι Γάλλοι δεν είναι τυχαία στον τελικό, είναι εξαιρετική ομάδα, αλλά μάλλον ήρθε η ώρα για τον «κοντό» να φτάσει στην κορυφή.

Οι προτάσεις:

17:00 Αργεντινή - Γαλλία: 2-3 γκολ (2.00)
17:00 Αργεντινή - Γαλλία: Κατάκτηση Αργεντινή (1.90)

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0