Betpost

Σκοράρει ο Μέσι, πανηγυρίζει η Αργεντινή!

Σκοράρει ο Μέσι, πανηγυρίζει η Αργεντινή!
Προγνωστικά στοιχήματος για τον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία!

Η Αργεντινή ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Κροατία στον πρώτο ημιτελικό του Μουντιάλ 2022. Η «αλμπισελέστε» δέχθηκε γκολ στην τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας από την Ολλανδία και χρειάστηκε τις επεμβάσεις του Εμιλιάνο Μαρτίνες στα πέναλτι για να κατορθώσει τελικά να βρεθεί στην τετράδα. Τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε ωστόσο και η Κροατία για να πετάξει εκτός διοργάνωσης ένα από τα φαβορί για κατάκτηση, τη Βραζιλία

Η πορεία των ομάδων λίγο πολύ γνωστή, καθώς και ο τρόπος που προσεγγίζουν τα ματς. Η ιστορία έχει δείξει ότι η Αργεντινή όταν αγωνίζεται σε ημιτελικό, προκρίνεται! Έχει ως τώρα 4/4 (1930, 1986, 1990, 2014) και απόψε μπορεί να κάνει το 5/5. Άλλωστε διαθέτει ένα πιο πλήρες ρόστερ και παρότι οι Κροάτες έχουν την εμπειρία, κάποια στιγμή και η τύχη θα τους... εγκαταλείψει.

Η λογική λέει ότι το σύνολο του Σκαλόνι θα φτάσει σε μία νίκη στην κανονική διάρκεια, αν και πολύ πιθανό να είναι οριακή. Η απόδοση του άσου κοντά στο 2.00 ωστόσο είναι αξιόλογη και αποτελεί επιλογή.

Παράλληλα, σε ένα τόσο μεγάλο ματς δεν γίνεται να μην μιλήσει ο Μέσι. Ο ηγέτης της Αργεντινής την έχει πάρει από το χέρι και την οδηγεί προς τον τίτλο. Στο παρελθόν τρεις φορές έχει αντιμετωπίσει την Κροατία και έχει σκοράρει δις. Δεν αποκλείεται να... τριτώσει απόψε. Το combo 1 & γκολ Μέσι φτάνει σε απόδοση το 4.50 και είναι εξαιρετικό.

Προτάσεις:

21:00 Αργεντινή - Κροατία: 1 

21:00 Αργεντινή - Κροατία: 1 & Γκολ Μέσι

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0