Betpost

Στοίχημα: Συνεχίζει εντυπωσιακά η Γαλλία – Παιχνίδι με γκολ για Αγγλία και Σενεγάλη

Στοίχημα: Συνεχίζει εντυπωσιακά η Γαλλία – Παιχνίδι με γκολ για Αγγλία και Σενεγάλη

Δύο αμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου (4/12), με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τα νοκ-άουτ παιχνίδια του Μουντιάλ στο Κατάρ, με τις Ολλανδία και Αργεντινή να επιβεβαιώνουν τον τίτλο του φαβορί και να παίρνουν το εισιτήριο για τις «8» καλύτερες ομάδες του πλανήτη.

Το σημερινό πρόγραμμα (4/12), εμπεριέχει ακόμα δύο πολύ δυνατά παιχνίδια, με την Γαλλία να αντιμετωπίζει την Πολωνία (17:00) και την Αγγλία να τίθενται αντιμέτωπη κοντά στην Σενεγάλη (21:00), όπου στη συνέχεια, οι νικητές θα αναμετρηθούν στα προημιτελικά.

Σειρά έχει το ματς των Παγκόσμιων Πρωταθλητών απέναντι στην Πολωνία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Οι «τρικολόρ» προκρίθηκαν ως πρώτοι από τον 4ο όμιλο με έξι βαθμούς, δείχνοντας ότι παραμένουν στα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Απ’ την άλλη, η Πολωνία στάθηκε τυχερή στον 3ο όμιλο αφού στην ισοβαθμία των τεσσάρων βαθμών με το Μεξικό, είχε την υπεροχή στην διαφορά τερμάτων και πήρε την πρόκριση παρά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι με 2-0 από την Αργεντινή.

Η νίκη της Γαλλίας σε συνδυασμό με over 1,5 κυμαίνεται σε πολύ καλές τιμές και με βάση το τι είδαμε στην φάση των ομίλων και την ποιότητα που δεδομένα, χωρίζει τις δύο ομάδες, το σύνολο του Ντιντιέ Ντεσάν θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του τουρνουά.

Στο άλλο παιχνίδι, η Αγγλία ως «γηπεδούχα» αντιμετωπίζει την Σενεγάλη σε ακόμα μια αναμέτρηση με φαβορί που ωστόσο, αν τα «Τρία Λιοντάρια» υποτιμήσουν τους Σενεγαλέζους θα το… πληρώσουν. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ κατέκτησαν την πρωτιά του 2ου ομίλου, ενώ η Σενεγάλη πήρε την πρόκριση στο… 90’ αφού η περιπετειώδεις νίκη απέναντι στο Εκουαδόρ με 3-2, τις έδωσε το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ μετά από 20 χρόνια.

Αναμένουμε, ένα ματς με γκολ αφού και οι δύο ομάδες δεν πείθουν με την ανασταλτική τους λειτουργία και το Goal/Goal & Over 2,5 είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Οι επιλογές του BN Sports:

Γαλλία – Πολωνία : 1 & over 1,5

Αγγλία – Σενεγάλη: Goal/Goal & Over 2,5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0