Betpost

Στοίχημα: Δεν φοβίζουν οι «Οράνιε» τους Αμερικανούς – Εύκολη πρόκριση για την «σοβαρή» Αργεντινή

Στοίχημα: Δεν φοβίζουν οι «Οράνιε» τους Αμερικανούς – Εύκολη πρόκριση για την «σοβαρή» Αργεντινή

Με τεράστιο ενδιαφέρον ξεκινάνε σήμερα (3/12), οι πρώτες δύο αναμετρήσεις για τα νοκ-άουτ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και οι στοιχηματικές προβλέψεις δεν θα μπορούσαν να παραλειφτούν.

Η φάση των ομίλων του Μουντιάλ αποτελεί παρελθόν και η κρίσιμη ώρα για τις «16» καλύτερες ομάδες του τουρνουά έχει έρθει, αφού σε 90 λεπτά μια μόλις ενέργεια μπορεί να κρίνει την εξέλιξη του παιχνιδιού για το ποια ομάδα θα συνεχίσει να «ονειρεύεται» στην σπουδαιότερη διοργάνωση του πλανήτη.

Το σημερινό πρόγραμμα (3/12), εμπεριέχει τις δύο πρώτες νοκ-άουτ αναμετρήσεις και η αναφορά γίνεται για τα παιχνίδια Ολλανδία-ΗΠΑ (17:00) και Αργεντινή-Αυστραλία (21:00) όπου στη συνέχεια, οι νικητές θα αναμετρηθούν στα προημιτελικά.

Αρχικά, στις 17:00 η Ολλανδία αντιμετωπίζει τις επικίνδυνες ΗΠΑ σε ένα παιχνίδι χωρίς ξεκάθαρο φαβορί. Οι «Οράνιε» παρότι τερμάτισαν στην πρώτη θέση του 1ου ομίλου, όχι μόνο δεν έπεισαν με την αγωνιστική τους εικόνα, αλλά προβλημάτισαν στα μεγαλύτερα διαστήματα των αναμετρήσεων τους. Σημείο αναφοράς της ομάδας του Φαν Χαλ, ο Κόντι Γχάκπο που σκόραρε και στα τρία ματς, δείχνοντας ότι προορίζεται για… μεγάλα πράγματα.

Στην αντίπερα όχθη, οι ΗΠΑ αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη του δεύτερου ομίλου όπου κατατάχτηκαν στην 2η θέση με πέντε βαθμούς, αφήνοντας πίσω Ιράν και Ουαλία. Highlight στην μέχρι τώρα πορεία, η πολύ καλή απόδοση απέναντι στην Αγγλία με το ισόπαλο 0-0 να μην αδικεί τα «Τρία Λιοντάρια».

Το Χ2 διπλή ευκαιρία των Αμερικανών κυμαίνεται σε πολύ καλές τιμές και με βάση την απόδοση των δύο ομάδων, η ομάδα του Κρίστιαν Πούλισιτς είναι ικανή να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς, Αργεντινή και Αυστραλία «μονομαχούν» σε μια αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από την «Αλμπισελέστε». Η ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι υπέστη ήττα-σοκ στην πρεμιέρα απέναντι στην Σαουδική Αραβία η οποία εν τέλει, λειτούργησε θετικά. Ο λόγος; Μα πολύ απλά, «προσγείωσε» τους ποδοσφαιριστές και η απόδοση τους στις νίκες με Μεξικό και Πολωνία κατέδειξε ότι δεν παύει να αποτελεί φαβορί του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Απ’ την άλλη, τα «καγκουρό» ανέτρεψαν όλα τα προγνωστικά και μαζί με την Γαλλία ήταν οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση από τον 4ο όμιλο. Συγκεκριμένα, αρίθμησε έξι βαθμούς και άφησε εκτός συνέχειας Δανία και Αυστραλία.

Δεδομένα, η Αργεντινή έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων μπορεί να κρίνει το εισιτήριο από το πρώτο κιόλας, ημίχρονο αν παρουσιάζουν την σοβαρή εικόνα που έδειξαν με Μεξικό και Πολωνία.

Οι επιλογές του BN Sports:

Ολλανδία – ΗΠΑ: Χ2 ΔΕ

Αργεντινή – Αυστραλία: 1/1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0