Betpost

Περνάνε «αέρα» στους 16, Γαλλία και Δανία

Περνάνε «αέρα» στους 16, Γαλλία και Δανία
Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων βρίσκεται στη κορύφωση της με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει ματς-τελικούς για τις προκρίσεις!
Το κουπόνι της Τετάρτης 30/11 περιλαμάνει ματς-φωτιά στους ομίλους Γ και Δ και εμείς ξεχωρίζουμε στοιχηματικά το παιχνίδι της Δανίας με την Αυστραλία ( 17:00), αλλά και το Τυνησία - Γαλλία (17:00).

Σε τελικό για την πρόκριση στους 16 μέσω της δεύτερης θέσης εξελίσσεται το Αυστραλία - Δανία. Ο ένας βαθμός στους δύο πρώτους αγώνες για την ομάδα του Κρίστιαν Έρικσεν σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα. Οι Δανοί θέλουν μόνο νίκη για την πρόκριση στην επόμενη φάση και πιστεύουμε πως θα καταφέρουν να πάρουν αυτό που αξίζουν κόντρα στα σαφώς πιό αδύναμα, αλλά μαχητικά «καγκουρό».

Αυστραλία - Δανία: 2 & Over 1,5

Στο έτερο ματς του ομίλου η Γαλλία κοντράρεται με την Τυνησία, η οποία θα διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για πρόκριση στους 16 (με νίκη της και ισοπαλία στο Αυστραλία - Δανία περνάει) . Για τον λόγο αυτό, πιστεύουμε πως θα πάρει μέτρα στο γήπεδο για να ψάξει το γκολ με αποτέλεσμα η σαφώς ποιοτικότερη ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους και να πετύχει τουλάχιστον δύο τέρματα. 

Τυνησία - Γαλλία: Over 1,5 γκολ Γαλλία

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0