Betpost

«Μπλέξιμο» με τα φαβορί και τα πολλά γκολ

«Μπλέξιμο» με τα φαβορί και τα πολλά γκολ
Συνέχεια στην αγωνιστική δράση του Μουντιάλ και ώρα για τη δεύτερη αγωνιστική της διοργάνωσης.
Ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πλέον έχουμε μία εικόνα απ' όλες τις ομάδες η οποία σίγουρα μας βοηθάει έστω και λίγο περισσότερο στις στοιχηματικές επιλογές μας. Το Μουντιάλ είναι μία δύσκολη διοργάνωση για στοιχηματισμό, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για παρολί. Το live είναι η καλύτερη επιλογή για έναν παίκτη αλλά δεν γίνεται να μην ακουμπήσουμε τα ματς προτού ξεκινήσουν.

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12:00 με την αναμέτρηση Ουαλία - Ιράν. Οι Ουαλοί στο δεύτερο ημίχρονο με την Αμερική ξύπνησαν και έδειξαν ότι μπορούν να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες όταν το θέλουν. Το Ιράν απ' την άλλη, δέχθηκε βαριά ήττα από την Αγγλία, αλλά κατάφερε να σκοράρει δύο φορές (6-2).

Ο άσσος της Ουαλίας κυκλοφορεί σε πολύ καλές τιμές και αξίζει σαν απόδοση, αλλά για πιο safe υπάρχει και η επιλογή του 1Χ και over 1.5 Καθόλου απίθανο πάντως να επιβεβαιωθεί το goal goal.

Στις 15:00 το Κατάρ υποδέχεται τη Σενεγάλη. Ένα Κατάρ το οποίο παρουσίασε μία πολύ κακή εικόνα στο πρώτο του παιχνίδι σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι Σενεγαλέζοι εκτός από έμπειροι, δείχνουν ότι έχουν ένα σωστό πλάνο μέσα στο γήπεδο και πως πάντα κυνηγάνε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εύκολα ή δύσκολα, θεωρώ ότι θα πάρουν τους τρεις βαθμούς απόψε.

Τέλος, το βραδινό ματς, ανάμεσα σε Αγγλία και Αμερική (21:00). Για την Αγγλία δεν έχουμε να πούμε πολλά, με το 6-2 επί του Ιράν έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και πως στοχεύει ψηλά. Η Αμερική από την άλλη, ιδιαιτερα στο πρώτο μέρος με την Ουαλία, έπαιξε πολύ επιθετικά και γρήγορα. Ιδανικό παιχνίδι για να δούμε πολλά γκολ.

Ουαλία - Ιράν  1    1Χ και over 1.5   goal/goal (τρίτη επιλογή για όσους δεν θέλουν να μπλέξουν με σημείο)

Κατάρ - Σενεγάλη 2     2 και over 1.5 (για πιο μεγάλη απόδοση)

Αγγλία - Αμερική over 2.5

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0