Betpost

Πρεμιέρα με το δεξί για Αγγλία και Ολλανδία, αρχίζει να φορτώνει τα δίχτυα ο Κέιν

Πρεμιέρα με το δεξί για Αγγλία και Ολλανδία, αρχίζει να φορτώνει τα δίχτυα ο Κέιν
Αγγλία και Ολλανδία είναι τα ξεκάθαρα φαβορί για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο Μουντιάλ κόντρα σε κατώτερους αντιπάλους, με τον αρχηγό των Άγγλων, τον Χάρι Κέιν, να έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει από νωρίς να φορτώνει τα δίχτυα.  

Η Αγγλία αντιμετωπίζει το Ιράν κι έχει την ιδανική ευκαιρία να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του Μουντιάλ και να βάλει από νωρίς τις βάσεις για την πρωτιά στον όμιλο. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ έχει πάει στο Κατάρ με στόχο να διεκδικήσει το τρόπαιο και θα ψάξει από το πρώτο ματς να στείλει μήνυμα. Το Ιράν δύσκολα μπορεί να αντισταθεί, αφού απουσιάζει η ποιότητα από το ρόστερ του Κεϊρόζ. Λογικό φαβορί τα «τρία λιοντάρια», ενώ καλά πληρώνει και να σκοράρει το μεγάλο αστέρι των Άγγλων, ο Χάρι Κέιν.

Η Ολλανδία έχει την ευκαιρία κόντρα στην Σενεγάλη - που προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της απουσίας του Μανέ –  να δείξει πως μετά την αποτυχία στο Euro μπορεί να φτάσει μέχρι το τέλος. Οι «οράνιε» είναι εξαιρετικοί σε όλες τις γραμμές με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Φαν Ντάικ και Ντε Λιχτ να ξεχωρίζει μπορούν να φτάσουν μακριά στο τουρνουά. Η Σενεγάλη δύσκολα θα καταφέρει να δημιουργήσει θέματα μετά την απώλεια του Μανέ ο οποίος δεν ήταν απλά ο αρχηγός της, αλλά η καρδιά αυτής της ομάδας. Ξεκάθαρο φαβορί η Ολλανδία η οποία εύκολα ή δύσκολα θα επικρατήσει.

ΑΓΓΛΙΑ - ΙΡΑΝ 1, ΚΕΪΝ ΣΚΟΡΕΡ

ΣΕΝΕΓΑΛΗ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ 2

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0