Betpost

Μουντιάλ: Σκοράρει ο Κέιν... μοιράζει ο Μέσι!

Μουντιάλ: Σκοράρει ο Κέιν... μοιράζει ο Μέσι!
Ειδικά στοιχήματα παικτών για το Μουντιάλ του Κατάρ.
Το Μουντιάλ του Κατάρ μπαίνει από αύριο (20/11) στην καθημερινότητά μας και προφανώς όλοι ψάχνουν τις κατάλληλες στοιχηματικές επιλογές για τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Ένα ιδιαίτερο Παγκόσμιο Κύπελλο το οποίο διεξάγεται χειμώνα, με τους παίκτες των ομάδων να είναι σε top φόρμα και σίγουρα θα δούμε διαφορετικό ρυθμό σε σχέση με τις παλιές διοργανώσεις. Αυτό κάνει τις επιλογές μας ακόμα πιο δύσκολες.

Στην κατηγορία πρώτου σκόρερ, μία εξαιρετική επιλογή είναι ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος φορ είναι «κανόνι», είναι ο άνθρωπος γκολ της χώρας του και εκτελεί και τα πέναλτι της ομάδας. Θα του δωθούν πολλές ευκαιρίες σε όλα τα ματς των «Τριών λιονταριών» και επειδή υπάρχουν βλέψεις να φτάσουν ψηλά, θα ποντάρουμε στον φορ της Τότεναμ για το «χρυσό παπούτσι». 

Όσον αφορά τις ασίστ, είναι μία πιο ιδιαιτερη κατηγορία που δύσκολα μπορεί να γίνει πρόβλεψη. Εκεί όμως θα ποντάρουμε στον ένα και μοναδικό, Λιονέλ Μέσι. Η Αργεντινή θέλει να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου και με βάση ρόστερ μπορεί να το πιστεύει αυτό. Οι αντίπαλοι της «Αλμπισελέστε» θα κλείσουν καλά τον Μέσι και για αυτό ποντάρουμε στο ότι θα βγάλει πολλές ασίστ στους ικανούς τους συμπαίκτες στην επίθεση.

Για fun bet, έχουμε προτείνει και την Αργεντινή κατάκτηση και τον Μέσι πρώτο σκόρερ. Ένας δύσκολος συνδυσμός, αλλά λόγω απόδοσης αξίζει το ρίσκο σαν μία δεύτερη... επιλογή.

Πρώτος σκόρερ Μουντιάλ:  Χάρι Κέιν

Πρώτος σε ασίστ:  Λιονέλ Μέσι 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0