Betpost

Στη μάχη της πρώτης θέσης του ομίλου η Ισπανία

Στη μάχη της πρώτης θέσης του ομίλου η Ισπανία

Οι δύο από τις τρεις τελευταίες Παγκόσμιες πρωταθλήτριες βρίσκονται στον 5ο όμιλο που αποτελεί έναν εκ των πιο αμφίρροπων στη φετινή διοργάνωση. Η Ισπανία του Λουίς Ενρίκε, κοντράρεται για την πρώτη θέση του ομίλου με την Γερμανία του Χάνσι Φλικ, ενώ οι ισχυρές και παραδοσιακές ομάδες Μουντιάλ, Ιαπωνία και Κόστα Ρίκα προμηνύουν έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα όμιλο ανοικτό σε όλα τα αποτελέσματα.

Η νέα γενιά της Φούρια Ρόχα και οι εκπλήξεις

Η σύνθεση της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έκρυβε αναμφίβολα μεγάλες εκπλήξεις, δεδομένου ότι απουσιάζει ο εξαιρετικά ποιοτικός Τιάγκο Αλκάνταρα, αλλά και ο Σέρχιο Ράμος με την Ρέαλ Μαδρίτης να εκπροσωπείται από μόλις δύο ποδοσφαιριστές, τους Μάρκο Ασένσιο και Ντάνι Καρβαχάλ. Παρ’όλα αυτά, το ρόστερ της Iσπανίας αποτελείται από μερικούς από τους πιο σπουδαίους παίκτες ανά την Ευρώπη. Εμπειρία και νεανικός ενθουσιασμός δημιουργούν ένα μοναδικό κράμα στη μεσαία γραμμή όπου δεσπόζει ο Σέρχιο Μπουσκέτς, τη στιγμή που οι Ρόδρι, Πέδρι, Γκάβι, Μάρκος Γιορέντε αλλά και οι Κόκε, Σολέρ μοιάζουν ικανοί να αντεπεξέλθουν σε οποιοδήποτε σενάριο ζητηθεί από τον Λουίς Ενρίκε. Το Pamestoixima.gr προσφέρει και ένα μακροχρόνιο ειδικό στοίχημα με ενισχυμένη απόδοση  που αφορά στην κατάκτηση της 1ης θέσης στον 5ο όμιλο από την Ισπανία.

 

Το πρόγραμμα της Ισπανίας στον 5ο όμιλο

23 Νοεμβρίου

18:00 Ισπανία – Κόστα Ρίκα

27 Νοεμβρίου

21:00 Ισπανία – Γερμανία

1 Δεκεμβρίου

21:00 Ιαπωνία – Ισπανία

 

Διαχρονική και σταθερή δύναμη

Λίγες ομάδες ανά τον κόσμο μπορούν να περηφανεύονται περισσότερο από την Γερμανία για τη διαχρονική σταθερότητα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Ανεξαρτήτως του ατομικού επιπέδου στο οποίο βρίσκεται το ρόστερ, οι Γερμανοί παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια μια συγκεκριμένη επιθετικογενή νοοτροπία, σταθερότητα, συνέπεια και προσήλωση στο στόχο. Στον πάγκο, ο Χάνσι Φλικ, μετά τη δημιουργία της «τρομακτικής» Μπάγερν των προηγούμενων ετών, διαδέχθηκε τον Γιοάκιμ Λεβ και στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Κατάρ. Η ποιότητα είναι δεδομένη σε όλες τις γραμμές, ενώ ξεχωρίζει ο teenager Γιουσουφά Μουκόκο της Ντόρτμουντ στην γραμμή κρούσης που στοχεύει να δημιουργήσει άλλη μια ξεχωριστή ιστορία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και για την Γερμανία, υπάρχει πλήθος επιλογών σε μακροχρόνιες επιλογές από το Pamestoixima.gr.

 

Το πρόγραμμα της Γερμανίας

23 Νoεμβρίου

15:00 Γερμανία – Ιαπωνία

27 Νοεμβρίου

Ισπανία – Γερμανία

1 Δεκεμβρίου

Κόστα Ρίκα Γερμανία

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0