Betpost

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Μέσι και την παρέα του!

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Μέσι και την παρέα του!
Μουντιάλ χωρίς μακροχρόνιο στοίχημα νικητή δεν γίνεται!
Στις 20 Νοεμβρίου όλοι θα είμαστε μπροστά στις οθόνες και θα παρακολουθήσουμε την έναρξη του Μουντιάλ 2022. Προφανώς και οι μεγάλες διοργανώσεις πάντα «τραβάνε» τον κόσμο στο να στοιχηματίσει και είναι και αυτό για πολλούς μέρος του event.

Πολλές δυνατές ομάδες στη διοργάνωση, σπουδαίοι παίκτες και εξαιρετικοί προπονητές. Μία χώρα όμως θα μπορέσει στο τέλος να σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο και να γράψει ιστορία.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ είναι το πρώτο που γίνεται χειμώνα και μπορεί να δούμε τελείως διαφορετικό θέαμα. Οι παίκτες των ομάδων βρίσκονται σε τρομερό αγωνιστικό ρυθμό, ενώ υπάρχει και η αντίθεση του ότι παίζουν ασταμάτητα και κάποια στιγμή θα βγάλουν τρομερή κόπωση.

Στο δια ταύτα όμως. Δεν γίνεται Μουντιάλ χωρίς μακροχρόνιο στοίχημα πόσο μάλλον όταν μιλάμε για νικητή διοργάνωσης. Η ομάδα/χώρα που θα εμπιστευτούμε, είναι η Αργεντινή!

Ο Λιονέλ Μέσι είναι ένας Θεός του ποδοσφαίρου και στο τελευταίο του Παγκόσμιο Κύπελλο θα κάνει τα πάντα για να πάρει η χώρα του το τρόπαιο. Προφανώς και δεν θα είναι μόνος του στην προσπάθεια αυτή, καθώς η Αργεντινή έχει ένα εξαιρετικό σύνολο, με δημιουργό τον Λιονέλ Σκαλόνι.

Στοιχηματικά η «Αλμπισελέστε» είναι στα πρώτα δύο φαβορί και στις περισσότερες εταιρείες κυκλοφορεί κοντά στο 7 απόδοση! Εμείς θα δώσουμε τη ψήφο εμπιστοσύνης μας και ελπίζουμε στην τρίτη κατάκτηση της Αργεντινής.

Για κάτι πιο... ιδιαίτερο, μπορεί κανείς να επιλέξει την Αργεντινή νικήτρια και τον Μέσι πρώτο σκόρερ, με την απόδοση να... εκτοξεύεται στα ύψη.


Μουντιάλ νικητής διοργάνωσης: Αργεντινή

Νικητής διοργάνωσης και πρώτος σκόρερ: Αργεντινή και Λιονέλ Μέσι

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0