Betpost

Νίκη με λίγα γκολ για Νάπολι, σκοράρει ασταμάτητα η Μπάγερν Μονάχου

Νίκη με λίγα γκολ για Νάπολι, σκοράρει ασταμάτητα η Μπάγερν Μονάχου
Συνεχίζει το εντός έδρας σερί η Νάπολι, δεν σταματάει να σκοράρει η Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο 45λεπτο.
Η Ναπολι υποδέχεται την Ουντινέζε στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για τη 15η αγωνιστική της Serie A. Οι «παρτενοπέι» διανύουν μία φανταστική σεζόν, καθώς είναι πρώτοι στο πρωτάθλημα με οχτώ βαθμούς διαφορά από τη Λάτσιο και τη Μίλαν, ενώ έχουν προκριθεί και στους «16» του Champions League.

Στην έδρα τους δεν έχουν ηττηθεί φέτος, ενώ μετράνε οχτώ σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Ουντινέζε από την άλλη, βρίσκεται στην 8η θέση με 24 βαθμούς, έχοντας ένα εξαιρετικό ρεκόρ εκτός έδρας με τρεις ισοπαλίες και τρεις νίκες στα τελευταία έξι ταξίδια της. 

Ζόρικό παιχνίδι στη Νότια Ιταλία, με τους Ναπολιτάνους να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, με το σκορ όμως να ξεφεύγει αρκετά δύσκολα.

Στη Γερμανία η Σάλκε υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου για τη 15η αγωνιστική της Bundesliga. Η Σάλκε που την προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε εντός έδρας της Μάινζ με 1-0. Η κατάσταση στους «μπλε» βέβαια είναι δύσκολη, καθώς είνια στην τελευταία θέση με 9 βαθμούς. Η Μπάγερν έρχεται... φουριόζα, αφού επέστρεψε στην κορυφή (+4 από την Ουνιόν) και δείχνει σε τρομερή φόρμα.

Τα παιχνίδια της έχουν πολλά γκολ ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, οπότε θα την εμπιστευτούμε στο σύνολο τερμάτων.

Νάπολι - Ουντινέζε: 1 και αντερ 4.5

Σάλκε - Μπάγερν Μονάχου οβερ 1.5 ημίχρονο γκολ Μπάγερν

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0