Betpost

Πολλά γκολ στο «Μπορούσια Παρκ», βολικό «Χ» στο Ντίσελντορφ

Πολλά γκολ στο «Μπορούσια Παρκ», βολικό «Χ» στο Ντίσελντορφ
Γερμανική δυάδα σήμερα, με πολλά γκολ στο Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ και μοιρασιά στο Φορτούνα Ντίσελντορφ - Καϊζερσλάουτερν.
Η αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Bundesliga ανοίγει με ματσάρα ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Ντόρτμουντ. Ένα δυνατό ζευγάρωμα στο «Μπορούσια Παρκ», με τις δύο ομάδες να έχουν 6 βαθμούς διαφορά (19 Γκλάντμπαχ, 25 Ντόρτμουντ).

Και οι δύο προέρχονται από εκτός έδρας ήττα στην εμβόλιμη αγωνιστική, με την Γκλάντμπαχ να χάνει 2-1 από την Μπόχουμ και η Ντόρμουντ 2-0 από τη Βόλφσμπουργκ. Τα παιχνίδια τους συνήθως έχουν πολλά γκολ καθώς παίζουν ανοιχτά, με την άμυνα να μην είναι το δυνατό τους σημείο.

Οι γηπεδούχοι έχουν φέρει οχτώ σερί γκολ γκολ και οβερ και είναι μία καλή ευκαιρία να συνεχίσουν το σερί αυτό και σήμερα κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα.

Στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, η Φορτούνα Ντίσελντορφ υποδέχεται την Καϊζερσλάουτερν για τη 17η αγωνιστική. Δύο ομάδες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Ισοβαθμούν με 26 βαθμούς (6-7η θέση) και δείχνουν με την εικόνα τους στα τελευταία ματς ότι μπορούν να στοχεύουν στις πρώτες θέσεις.

Η Φορτούνα έχει κάνει την έδρα της «κάστρο» καθώς έχει σε 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα την τρέχουσα σεζόν. Η Καϊζερσλάουτερν από την άλλη, σε κάθε της ταξίδι μακριά από την έδρα της φέτος, έχει φύγει με την ισοπαλία ή με τη νίκη. Επειδή καμιά τους δεν θα θέλει να χαλάσει το ρεκόρ της σήμερα, η ισοπαλία μοιάζει απολύτως λογική και... αποδεκτή.

Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ  γκολ και οβερ 2.5 (και 3.5)

Φορτούνα Ντίσελντορφ - Καϊζερσλάουτεν Χ


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0