Betpost

Συνεχίζει την εκτός έδρας παράδοση η ΑΕΚ, σκοράρει ξανά o Λαουτάρο

Συνεχίζει την εκτός έδρας παράδοση η ΑΕΚ, σκοράρει ξανά o Λαουτάρο
Εξαιρετική η εκτός έδρας παράδοση της ΑΕΚ φέτος, σε τρομερή κατάσταση ο Λαουτάρο και έτοιμος για το ντέρμπι
Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την ΑΕΚ για την ενδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι Αρκάδες, προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα και βρίσκονται στην ενδέκατη θέση της βαθμολογίας με εννιά βαθμούς. Η ΑΕΚ από την άλλη, μετράει έξι σερί νίκες στο πρωτάθλημα, με τελευταία αυτή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-0).

Το εκληκτικό φέτος με την «Ένωση» είναι ότι σε όλα της τα εκτός έδρας παιχνίδια, έχει επιβεβαιωθεί το σύνολο τερμάτων 2-3. Τα παιχνίδια του Αστέρα έχουν γκολ συνήθως, οπότε θα ποντάρουμε στη συνέχεια της παράδοσης της ΑΕΚ.

Ντέρμπι στην Ιταλία, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται την Ίντερ για την 13η αγωνιστική. Η Γιούβε προέρχεται από την ήττα στο Champions League από την Παρί, με τους Ιταλούς να τερματίζουν στην τρίτη θέση του ομίλου τους. Η Ίντερ από την άλλη, πέρασε στους «16» και άφησε εκτός την Μπαρτσελόνα.

Και οι δύο ομάδες προέρχονται από καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να μπλέξει κανείς με σημείο. Στην προκειμένη περίπτωση επειδή η Ίντερ σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια, θα πάμε με τον... γνωστό «εκτελεστή» των «Νερατζούρι», Λαουτάρο Μαρτίνες και θα ποντάρουμε στο να βρει δίχτυα.

Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ   2-3 γκολ

Γιουβέντους - Ίντερ   anytime scorer Λαουτάρο Μαρτίνες


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0