Betpost

Καθαρίζει από ημίχρονο η Φιορεντίνα, νίκη και προκρίνεται η Τραμπζονσπόρ

Καθαρίζει από ημίχρονο η Φιορεντίνα, νίκη και προκρίνεται η Τραμπζονσπόρ
Η Φιορεντίνα αναμένεται να κλείσει τις υποχρεώσεις της στον όμιλο του Conference League με μια εύκολη νίκη επί της Ρίγα η οποία αναμένεται να έρθει και από το πρώτο ημίχρονο, την ώρα που η Τραμπζονσπόρ υποδέχεται την αδιάφορη Φερεντσβάρος και κρατάει την τύχη στα χέρια της.  

Η Φιορεντίνα αντιμετωπίζει την αδύναμη Ρίγα και θέλει τη νίκη και μια πιθανή γκέλα της Μπασάκσεχιρ για να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο του Conference League. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστια και οι «βιόλα» θέλουν εκτός από τη νίκη να πάρουν και μια μικρή εκδίκηση για την απώλεια βαθμών στον αγώνα του πρώτου γύρου στην Φλωρεντία. Για το ποιος θα είναι ο νικητής δεν τίθεται θέμα αφού η Φιορεντίνα είναι ανώτερη και για τον λόγο αυτό το διπλό πληρώνει λίγο. Αντίθετα, η νίκη της ομάδας του Ιταλιάνο από το πρώτο ημίχρονο είναι σε ικανοποιητική απόδοση και νομίζω ότι οι «βιόλα» δεν θα έχουν κανένα θέμα να το καθαρίσουν από το πρώτο 45λεπτο.

Η δεύτερη επιλογή μας θα είναι η νίκη της Τραμπζονσπόρ κόντρα στην Φερεντσβάρος. Μια Φερεντσβάρος που ταξίδεψε στην Τραπεζούντα αδιάφορη έχοντας ήδη προκριθεί και ως πρώτη μάλιστα από τον όμιλο. Για τον λόγο έχοντας και στην άκρη του μυαλού της το ντέρμπι πρωταθλήματος με την Φέχερβαρ θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον. Αυτό μπορεί να το εκμεταλλευθεί η ομάδα του Μπακασέτα η οποία με νίκη είναι τουλάχιστον στην 3η θέση και συνεχίζει στο Conference League, ενώ για την 2η θέση, εκτός από δική της νίκη, θέλει να μη κερδίσει η Μονακό. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο και από την στιγμή που το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο μπορούν οι γηπεδούχοι τη νίκη.

ΡΙΓΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 2/2

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 1  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0