Betpost

«Περνάει» η Παρί από το Τορίνο, συνεχίζει την εξαιρετική της φόρμα η Λειψία

«Περνάει» η Παρί από το Τορίνο, συνεχίζει την εξαιρετική της φόρμα η Λειψία
Οι επιθετικές «μηχανές» των Παρί Σεν Ζερμέν και Λειψία δεν πρόκειται να φρενάρουν απόψε, κοντρα σε Γιουβέντους και Σαχτάρ αντίστοιχα, στο κλείσιμο της αυλαίας των ομίλων του Champions League.

Σαχτάρ και Λειψία αναμετρώνται σήμερα στην Βαρσοβία σε ουδέτερο έδαφος για την τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου της διοργάνωσης.

Η Λειψία θα κυνηγήσει σήμερα την τέταρτη σερί νίκη της στο Champions League που θα την στείλει στους 16, ψάχνοντας παράλληλα και εκδίκηση από τους Ουκρανούς οι οποίοι είχαν πετύχει μεγάλη νίκη με 4-1 στην Red Bull Arena  στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων τον Σεπτέμβρη.

Οι «ταύροι» βρίσκονται σε ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων (7 νίκες, 2 ισοπαλίες) και σκοράρουν κατά μέσο όρο 2,7 γκολ ανά αγώνα στο διάστημα αυτό.

Θεωρούμε πως σήμερα κόντρα στην ομάδα του Ντόνετσκ θα πετύχουν το διπλό σκοράροντας τουλάχιστον δύο γκολ.

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Λειψία   2 & Over 1,5

 

Στο Τορίνο η Γιουβέντους αποχαιρετάει το φετινό Champions League, φιλοξενώντας την διαστημική Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι όχι μόνον έχουν πολύ καλύτερο σύνολο από τους «μπιανκονέρι», αλλά έχουν και το κίνητρο της διεκδίκησης της πρώτης θέσης του ομίλου, που θα τους βάλει στο γκρουπ των «ισχυρών» στην κλήρωση για τους 16.

Η ΠΣΖ ρίχνει το βάρος της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, καθώς βρίσκεται στο +5 από τους διώκτες της στη Ligue 1. Μέσι, Νεϊμάρ και Εμπαπέ αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί και φαίνεται πολύ δύσκολο για την προβληματική Γιουβέντους να καταφέρει να τους σταματήσει.

Γιουβέντους – Παρί Σεν Ζερμέν  2

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0