Betpost

Συνεχίζεται το σερί της Λανς, σκοράρουν Βέρντερ και Χέρτα

Συνεχίζεται το σερί της Λανς, σκοράρουν Βέρντερ και Χέρτα
Να συνεχίσει τις εντός έδρας νίκες θέλει η Λανς που αντιμετωπίζει την Τουλούζ, ασταμάτητα τα goal/goal στα παιχνίδια της Χέρτα

Η Λανς φιλοξενεί την Τουλούζ για την 13η αγωνιστική της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 27 βαθμούς, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Μία τρομερή χρονιά για τη Λανς, που σήμερα καλείται να υπερασπιστεί την έδρας της κόντρα στη 10η Τουλούζ.
Με 6/6 εντός έδρας φέτος, η Λανς έχει χτίσει ένα ονειρικό σερί στο σπίτι της και δείχνει πως καμία ομάδα δεν μπορεί να της βάλει δύσκολα.
Η Τουλούζ εκτός έδρας έχει να κερδίσει από τη δεύτερη αγωνιστική. Έκτοτε μετράει τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Ποντάρουμε στο ότι οι γηπεδούχοι θα συνεχίσουν τα τρίποντα και θα πάρουν άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Βέρντερ υποδέχεται τη Χέρτα για τη 12η αγωνιστική της Bundesliga. Η ομάδα της Βρέμης είχε ξεκινήσει καλά τη σεζόν, όμως μετράει τρεις συνεχόμενες ήττες, εκ των οποίων η μία ήταν αποκλεισμός στο κύπελλο από την Πάντερμπορν. Απόψε φιλοξενεί τη Χέρτα η οποία μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, πανηγύρισε το τρίποντο κόντρα στη Σάλκε.
Τα παιχνίδια των Βερολινέζων έχουν πολλά γκολ συνήθως και η Βέρντερ είναι ομάδα που παίζει ανοιχτά. Ιδανικό παιχνίδι για να επιβεβαιωθεί το εκατέρωθεν σκοράρισμα.

Λανς - Τουλούζ 1

Βέρντερ Βρέμης - Χέρτα goal/goal


www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0