Betpost

Κερδίζει η Ατλέτικο, νέο πάρτι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» από τη Νάπολι

Κερδίζει η Ατλέτικο, νέο πάρτι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» από τη Νάπολι
Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να μείνει ζωντανή στην μάχη της πρόκρισης, την ώρα που στην Ιταλία η Νάπολι αναμένεται να στήσει άλλο ένα πάρτι με πολλά γκολ, αυτή την φορά απέναντι στην Ρέιντζερς

Η Ατλέτικο Μαδρίτης φιλοξενεί την Λεβερκούζεν και θέλει μόνο τη νίκη για να παραμείνει ζωντανή στην μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Οι «ροχιμπλάνκος» θα γνωρίζουν ήδη το αποτέλεσμα της Πόρτο που θα έχει παίξει νωρίτερα και για τον λόγο αυτό θέλουν το τρίποντο ώστε να πάνε την τελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία και να τα παίξουν όλα για όλα για την πρόκριση. Από την πλευρά της η Λεβερκούζεν ακόμα ψάχνεται με τον Τσάμπι Αλόνσο στον πάγκο, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία δεν έφερε και το αντίστοιχο αποτέλεσμα με τις «ασπιρίνες» να μην διανύουν και τις καλύτερες ημέρες. Σε αυτό το ματς θα μιλήσει η εμπειρία και η κλάση των παικτών της Ατλέτικο.

Στον ιταλικό Νότο, η Νάπολι έχει την ευκαιρία να κάνει άλλη μία επίδειξη αυτή την φορά απέναντι στην Ρέιντζερς. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, έχει εξασφαλίσει την πρόκριση και τώρα ετοιμάζεται και για την πρωτιά. Τα πράγματα πάνε ιδανικά και στο πρωτάθλημα όπου πέρασε και από την έδρα της Ρόμα. Από την πλευρά της η Ρέιντζερς δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Τραγική στον όμιλο προέρχεται από την βαριά ήττα με 7-1 από την Λίβερπουλ, ενώ και στο πρωτάθλημα έκανε γκέλα με την Λίβινγκστον. Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν κάποιες απουσίες και μπορεί να μας δώσει το συνδυαστικό άσο με το over.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ          1

ΝΑΠΟΛΙ – ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ     1 & OVER

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0