Betpost

Εύκολα και με γκολ η Παρί, «καίγεται» για τη νίκη η Γιουβέντους

Εύκολα και με γκολ η Παρί, «καίγεται» για τη νίκη η Γιουβέντους

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Παρασκευής (21/10) από το BN Sports.

H Παρί Σεν Ζερμέν πηγαίνει στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αζαξιό για την 12η αγωνιστική της Ligue 1, επιθυμώντας να συνεχίσει το αήττητο σερί της. Η ομάδα του Γκαλτιέ θέλει να καθαρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την υπόθεση νίκη, έχοντας το «βλέμμα» της και στον μεσοβδόμαδο αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα (25/10) για το Champions League.

Ο Νεϊμάρ μπορεί να βρίσκεται εκτός αποστολής, ωστόσο η παρέα των Εμπαπέ-Μέσι δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απέναντι στην 18η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Θα πάμε με τη νίκη των Παριζιάνων σε συνδυασμό με το over 1.5, πράγμα που έχουν επιβεβαιώσει στα 4 από τα 6 φετινά τους εκτός έδρας παιχνίδια.

Στην άλλη μας επιλογή, θα μεταβούμε στη Serie A, εκεί που η Γιουβέντους υποδέχεται την Έμπολι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η «Γηραιά Κυρία» έχει μείνει αρκετά πίσω στην «κούρσα» του πρωταθλήματος και πλέον, κινδυνεύει να χάσει ακόμα και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League!

Η ανάγκη για νίκη είναι επιτακτική, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να διαφυλάξει την άμυνά της για να μην βρεθεί προ εκπλήξεως.

Έτσι, θα ακολουθήσουμε τη νίκη των γηπεδούχων μαζί με το under 2.5 του αγώνα.


Πρόταση:

(22:00) Αζαξιό – Παρί Σεν Ζερμέν 2 & Over 1.5

(21:45) Γιουβέντους – Έμπολι 1 & Under 2.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0