Betpost

«Τρίποντο» με γκολ για Άρσεναλ, το... καθήκον του ο ΟΦΗ

«Τρίποντο» με γκολ για Άρσεναλ, το... καθήκον του ο ΟΦΗ
Οι στοιχηματικές προτάσεις της Πέμπτης (20/10) από το BN Sports.
Το «τρένο» της Άρσεναλ, διοργανώσεις δεν... κοιτά! Τόσο εντός, όσο κι εκτός συνόρων, μετρά μόνο νίκες, με μοναδική εξαίρεση την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, και σε εκείνο το ματς, σκόραρε!

Κάτι ανάλογο αναμένεται να πράξει και κόντρα στην Αϊντχόφεν, στο εξ αναβολής ματς των δύο ομάδων, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το σύνολο του Αρτέτα έχει επιβεβαιώσει το Over 2.5 στα δύο από τα τρία ευρωπαϊκά ματς που έχει δώσει, ενώ η αντίπαλός της, έχει σκοράρει 11 φορές σε τρία παιχνίδια στους ομίλους του Europa League! Παράλληλα, σκοράρει 3.5 γκολ ανά ματς, στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Ο πρώτος λόγος, λοιπόν, στα γκολ, αλλά και στη νίκη των «κανονιέρηδων».

Στην έτερή μας επιλογή, επιστρέφουμε... Ελλάδα. Η Κηφισιά «υποδέχεται» τον ΟΦΗ για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου. Ο θεσμός των εκπλήξεων, επιβεβαίωσε το... παρατσούκλι του, μόλις οι ομάδες της Super League ρίχτηκαν στη δράση.

Η Καλαμάτα «σόκαρε» τον Παναιτωλικό στην έδρα της και η Κηφισιά θέλει να καταφέρει κάτι ανάλογο, απέναντι στον ΟΦΗ. Ο Νίκος Νιόπλιας, ωστόσο, δεν αναμένεται να κάνει... εκπτώσεις. Τουλάχιστον, αυτό δείχνει η αποστολή που ανακοίνωσε για το ματς.

Όλα του τα «όπλα» βρίσκονται σε αυτή και σίγουρα οι Κρητικοί έχουν τον πρώτο λόγο. Άλλωστε, σε τόσο καλή απόδοση που προσφέρεται η νίκη τους, αξίζει το όποιο ρίσκο.

Πρόταση:

(15:00) Κηφισιά - ΟΦΗ 2
(20:00) Άρσεναλ - Αϊντχόφεν 1 & Over 2.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0