Betpost

Παραπαίει η Χαλ, υπόσχονται γκολ Μίλγουολ και Γουότφορντ!

Παραπαίει η Χαλ, υπόσχονται γκολ Μίλγουολ και Γουότφορντ!

Προγνωστικά στοιχήματος από τις αναμετρήσεις της αγγλικής Championship, Μπλάκπουλ Χαλ και Μίλγουολ Γουότφορντ.

Στις 21:45 η Μπλάκπουλ υποδέχεται την Χαλ. Οι γηπεδούχοι είναι για τρία ματς αήττητοι και υποδέχονται μια ομάδα που παραπαίει, χωρίς μόνιμο προπονητή μετά την απόλυση Αρβελάτζε πριν από ένα μήνα. Για την ακρίβεια, η Χαλ μετρά εφτά ήττες σε οκτώ παιχνίδια (1-0-7) και δεν λέει να βελτιώσει με τίποτα την εικόνα της, ενώ έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 28 γκολ παθητικό.

Η Μπλάκπουλ έχει δείξει στα τελευταία ματς ότι έχει το εύκολο γκολ και κόντρα σε μια αντίπαλο που έχει πολλά προβλήματα θα την εμπιστευτούμε.

Με ένα τέταρτο διαφορά (22:00) ξεκινά και η αναμέτρηση στο «Δε Ντεν» μεταξύ Μίλγουολ και Γουότφορντ. Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόβαθμες στην μέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι έχουν χτίσει μια καλή παράδοση καθώς έχουν οκτώ σερί ματς στο εύρος των 2-3 γκολ, ενώ στα τρία τελευταία ματς είναι αήττητοι.

Η Γουότφορντ έδειξε να βρίσκει τον εαυτό της στο τελευταίο κόντρα στη Νόριτς, αλλά εκτός έδρας ίσως είναι ακόμα νωρίς να την εμπιστευτούμε, αφού έχει μια νίκη σε εφτά ματς (1-4-2). Κοινό στα τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων το αμφίσκορο που συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να επαληθευθεί και σήμερα.

 

Οι προτάσεις:

21:45 Μπλάκπουλ - Χαλ 1

22:00 Μίλγουολ - Γουότφορντ goal/goal

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0