Betpost

Φορμαρισμένος ο Βόλος, με τα γκολ στην Μπράιτον

Φορμαρισμένος ο Βόλος, με τα γκολ στην Μπράιτον
Οι στοιχηματικές προτάσεις της Τρίτης (18/10), από το BN Sports.
Ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος Βόλος «υποδέχεται» τον Ιωνικό, σε νοκ-άουτ παιχνίδι για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η βαθμολογική θέση των Νικαιωτών και μόνο, δείχνει πως δεν βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό «φεγγάρι».

Αντιθέτως, το σύνολο του Κώστα Μπράτσου μετρά τέσσερις σερί νίκες, έχοντας σκοράρει σε κάθε μία από αυτές, τουλάχιστον δύο φορές. Η απόδοση στην οποία δίνεται το να νικήσει για ακόμα μία φορά, είναι εξαιρετική, καθώς «αγγίζει» τον διπλασιασμό. Αν συνδυαστεί και με παραπάνω από ένα γκολ, πράγμα διόλου απίθανο να συμβεί, κόντρα στον Ιωνικό, που έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του, σε κάθε ματς που έδωσε εκτός έδρας, αποκτά μεγαλύτερη αξία.

Από την άλλη πλευρά, στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η αναμέτρηση της Μπράιτον με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «γλάροι» έρχονται από δύο σερί ήττες και σίγουρα, αναζητούν αντίδραση κόντρα στο σύνολο του Στιβ Κούπερ, που έχει να «γευτεί» τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα, από τις 14 Αυγούστου!

Έκτοτε, μόλις δύο φορές απέφυγε την ήττα, ενώ στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς, έχει δεχθεί 11 γκολ, δίχως να σκοράρει. Κόντρα στην εξαιρετική, αλλά άτυχη στην εποχή Ντε Τζέρμπι, Μπράιτον, δύσκολα θα αλλάξει «συνήθειες».

Πρόταση:

(19:00) Βόλος - Ιωνικός 1 & Over 1.5
(21:30) Μπράιτον - Νότιγχαμ Φόρεστ 1 & No Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0