Betpost

Βραδιά διπλών

Βραδιά διπλών
Χόφενχαϊμ και Ράσινγκ έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη μέσα στις έδρες των Σάλκε και Κολόν κι εμείς θα τους στηρίξουμε σε αποδόσεις που πληρώνουν καλά. 

Η Σάλκε αντιμετωπίζει την Χόφενχαϊμ με τον τεχνικό των γηπεδούχων, Φρανκ Κράμερ να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Μάλιστα, μετά την βαριά ήττα από την Λεβερκούζεν υπήρξε κάτι σαν τελεσίγραφο από την διοίκηση προς τον ίδιο. Από την πλευρά της η Χόφενχαϊμ αδικείται από την εντός έδρας ήττα από την Βέρντερ και γενικά το τελευταίο διάστημα παρότι είναι καλύτερη καταφέρνει να μην κερδίζει. Τώρα βρίσκει μια ομάδα που απλά δεν κάνει τίποτα σωστά και είναι η ευκαιρία της να φύγει ακόμα και με το διπλό.

Από την Γερμανία στην Αργεντινή σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Η αδιάφορη Κολόν φιλοξενεί την Ράσινγκ η οποία ψάχνει μόνο τη νίκη για να βάλει πίεση στην Μπόκα Τζούνιορς για το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι είναι μεν σε εξαιρετική κατάσταση με τρεις σερί νίκες, αλλά έχουν ξεμείνει από στόχους, την ώρα που η Ράσινγκ του Φερνάντο Γκάγκο δείχνει να είναι η μοναδική που μπορεί να κοντράρει την Μπόκα. Για τους φιλοξενούμενους το τρίποντο είναι μονόδρομος, αφού σε διαφορετική περίπτωση η Μπόκα μπορεί να κλειδώσει αυτή την αγωνιστική τον τίτλο. Θα πάμε με το κίνητρο και το διπλό της Ράσινγκ.

ΣΑΛΚΕ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ 2
ΚΟΛΟΝ – ΡΑΣΙΝΓΚ 2   

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0