Betpost

Το κίνητρο του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε

Το κίνητρο του Ολυμπιακού και της Φενέρμπαχτσε
Το κίνητρο θα αποτελέσει οδηγός μας για τις στοιχηματικές προτάσεις με τον Ολυμπιακό να πρέπει να δείξει χαρακτήρα στο Αζερμπαϊτζάν και να καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς, την ώρα που η Φενέρ είναι το φαβορί κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας στην Κύπρο

Ο Ολυμπιακός καλείται στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν να παίξει τις τελευταίες του ελπίδες στην Ευρώπη. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το καταστροφικό τους ξεκίνημα με τις τρεις ήττες γνωρίζουν ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια για απώλειες και καλούνται να δείξουν αντίδραση. Η Καραμπάγκ αυτή την στιγμή είναι καλύτερη ομάδα από τους Πειραιώτες αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί να δίνεται σε τιμές τόσο ξεκάθαρες για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός είναι το αουτσάιντερ και δύσκολα μπορεί να κάνει το διπλό γι αυτό και η κάλυψη με την ισοπαλία σε διπλή ευκαιρία – η οποία μάλιστα πληρώνει πάνω από 2,00 – είναι αποδεκτή και θα την πάρουμε.

Από το Αζερμπαϊτζάν στην Κύπρο και σε ένα παιχνίδι όπου η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων μας οδηγεί στο διπλό. Η Φενέρμπαχτσε φιλοξενείται από την ΑΕΚ Λάρνακας με την ομάδα του Ζόρζε Ζέσους είναι το φαβορί για τη νίκη. Η τουρκική ομάδα είναι ανώτερη, θέλει να τερματίσει πρώτη στον όμιλο ενώ όπως είδαμε τις δύο ομάδες μια εβδομάδα πριν στην Κωνσταντινούπολη, είναι στο χέρι της Φενέρ να πάρει το τρίποντο. Αν οι παίκτες του Ζεσούς αγωνιστούν όπως στο «Σουκρού Σαράτσογλου» τότε θα πάρουν άλλη μια νίκη.

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Χ2

ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0