Betpost

«Καίγονται» για τη νίκη στη Βαρκελώνη – Θέλει να «καθαρίσει» η Σπόρτινγκ

«Καίγονται» για τη νίκη στη Βαρκελώνη – Θέλει να «καθαρίσει» η Σπόρτινγκ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Τετάρτης (12/10) αφορούν τις «μάχες» που θα γίνουν στο Champions League σε Βαρκελώνη και Λισαβόνα.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Ίντερ (12/10, 22:00) στο «Καμπ Νου» για την 4η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League, με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν κερδίσει μόνο τη Βικτόρια Πλζεν στη φετινή διοργάνωση και χρειάζονται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς για να έχουν ελπίδες να συνεχίσουν.

Η εικόνα έως τώρα σε πρωτάθλημα και Champions League δείχνει ότι μπορεί να κάμψει την αντίσταση των Ιταλών. Η εκτίμηση είναι ότι θα προσπαθήσει να κλειδώσει από νωρίς τη νίκη, γι’ αυτό και η πρότασή μας πηγαίνει στον άσσο σε συνδυασμό με το over 1,5.

Στην άλλη μας πρόταση, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας θα κυνηγήσει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μαρσέιγ, για να φτάσει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση της στους «16». Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη Γαλλία, όπου ηττήθηκε με 4-1, όλα της πήγαν στραβά. Κυρίως, πλήρωσε τα παιδαριώδη λάθη του τερματοφύλακα της.

Η Σπόρτινγκ, όμως, έχει δείξει μέχρι στιγμής ότι είναι μία ομάδα που διαθέτει αρκετή ποιότητα και είναι ανώτερη από τους Γάλλους. Γι’ αυτό και η επιλογή μας θα πάει στον άσσο.

Πρόταση:

(22:00) Μπαρτσελόνα – Ίντερ 1 & Over 1.5

(22:00) Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μαρσέιγ 1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0