Betpost

Ο πρώτος λόγος στα γκολ και στην Μπορούσια Ντόρτμουντ

Ο πρώτος λόγος στα γκολ και στην Μπορούσια Ντόρτμουντ

Οι στοιχηματικές προτάσεις της Τρίτης (11/10) έχουν φόντο τα... αστέρια του Champions League.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχει την ευκαιρία να «τελειώσει» από απόψε (11/10) την υπόθεση-πρόκριση. Η Σεβίλλη από την άλλη, παίζει ένα παιχνίδι «do or die», με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος της.

Οι Σεβιγιάνοι απογοητεύουν έως τώρα, εντός κι εκτός συνόρων. Έχουν μόλις έναν βαθμό, έχουν σκοράρει μόλις μία φορά στο φετινό Champions League, ενώ έχουν μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα τους οκτώ! Κόντρα σε μία ομάδα, η οποία έχει επιβεβαιώσει το Over 2.5 και στα τρία ματς ομίλων που έχει δώσει έως τώρα, γίνεται ξεκάθαρο πως τα γκολ θα έχουν τον πρώτο λόγο. Όπως και η Ντόρτμουντ.

Στην έτερη επιλογή μας, η Μακάμπι Χάιφα υποδέχεται τη Γιουβέντους. Η εικόνα της «Γηραιάς Κυρίας» είναι άκρως προβληματική, αλλά η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων και το κίνητρο των «μπιανκονέρι», αρκούν για να κρίνουν την αναμέτρηση. Άλλωστε, και η Μακάμπι δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι από τις αρχές Σεπτεμβρίου κι έπειτα. Χωρίς βαθμό στους ομίλους του Champions League, με δύο ήττες εκτός προγράμματος στο πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Αν η Γιουβέντους θέλει να ελπίζει σε κάτι καλύτερο, και να μην βάλει σε... μπελάδες ακόμα και το Europa League, η νίκη είναι μονόδρομος.

Και για... μονόδρομος, προσφέρεται σε εξαιρετική απόδοση.

Πρόταση:

(19:45) Μακάμπι Χάιφα - Γιουβέντους 2
(22:00) Μπορούσια Ντόρτμουντ - Σεβίλλη 1 & Over 2.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0