Betpost

Δυάδα με γκολ σε Γαλλία και Γερμανία!

Δυάδα με γκολ σε Γαλλία και Γερμανία!
Προγνωστικά στοιχήματος από τις αναμετρήσεις Φράιμπουργκ - Ναντ και Μονακό - Τράμπζονσπορ για το Europa League.

Η Φράιμπουργκ είναι μια ομάδα καλοδουλεμένη και αυτό το βλέπουμε τόσο στη Budesliga, που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από οχτώ αγωνιστικές παρέα με τη Ουνιόν Βερολίνου με 17 βαθμούς και τελευταίο της θύμα τη Μάιντς με 2-1, όσο και από το Europa League, που πέρασε εύκολα από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 3-0 επί του Ολυμπιακού την προηγούμενη αγωνιστική και απολαμβάνει την πρώτη θέση στον όμιλο με 2/2. Μάλιστα, αν καταφέρει και νικήσει απόψε τη Ναντ, τότε θα έχει κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Ναντ από την άλλη πλευρά, μετά και την νίκη της πρεμιέρας των ομίλων κόντρα στον Ολυμπιακό, πάει από το κακό στο χειρότερο, αφού τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, τόσο στη Ligue 1, όσο και στο Europa League, διαδέχονται το ένα το άλλο. Τα «καναρίνια» προέρχονται από βαριά εκτός έδρας ήττα στο Πριγκιπάτο από τη Μονακό με 4-1, σε ένα ματς που βρέθηκαν από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, συμπληρώνοντας έτσι τέσσερα παιχνίδια χωρίς επιτυχία, ενώ είχαν χάσει και στο Αζερμπαϊτζάν από την Κάραμπαγκ με 3-0. Παρ’ όλα αυτά βρίσκονται στην 3η θέση και πάνω από τον Ολυμπιακό. Στόχος είναι να πάρει ότι καλύτερο μπορεί στην έδρα της γερμανικής ομάδας εκεί όπου δεν θα έχει στη διάθεσή της τον δεξιό οπισθοφύλακα Κεντοντζέ που βρίσκεται στα πιτς λόγω τραυματισμού.

Οι Γερμανοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δύσκολα θα κινδυνεύσουν από την παραπαίουσα Ναντ, η οποία θα περάσει ζόρια. Άσος με αρκετά γκολ.

Η δεύτερη επιλογή έρχεται από το ματς Μονακό – Τράμπζονσπορ.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας είναι μια καλή ομάδα με πάρα πολύ επιθετικό ταλέντο, κάτι που δεν αλλάζει ο τραυματισμός του Βόσνιου αστέρα της ‘Εντιν Βίσκα, όμως πίσω μπάζουν πολύ. Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, είναι μια ομάδα που βγάζει ευκαιρίες στα ματς της, κάτι που φαίνεται στο ότι μόνο σε ένα παιχνίδι δεν σκόραρε φέτος σε όλες τις διοργανώσεις.

Βέβαια, τρώνε εξίσου εύκολα γκολ, αφού στα εννέα επίσημα ματς τους, έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται στα έξι. Τα προγνωστικά δίνουν μεγάλο φαβορί Μονακό, με τον άσο να βρίσκεται στο 1.50, αλλά δεν αντικατροπτρίζει την επικινδυνότητα του αγώνα. Η εικόνα και η κατάσταση των δύο ομάδων δείχνουν goal/goal και over 2,5.

 

Οι προτάσεις:

22:00 Φράιμπουγκ - Ναντ 1 & over 2,5

22:00 Μονακό - Τραμπζονσπόρ goal/goal & over 2,5

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0