Betpost

Με τη φόρα του νέου γηπέδου η ΑΕΚ, παίρνει επιτέλους αποτέλεσμα η Λέστερ!

Με τη φόρα του νέου γηπέδου η ΑΕΚ, παίρνει επιτέλους αποτέλεσμα η Λέστερ!

Η μεγάλη ώρα για τον κόσμο της ΑΕΚ είναι τώρα, με την «Ένωση» να υποδέχεται τον Ιωνικό στην OPAP Arena και να ετοιμάζεται να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο εν λόγω γήπεδο. Την ίδια ώρα, στο «Νησί», η Νότιγχαμ Φόρεστ φιλοξενεί τη Λέστερ, αλλά οι «αλεπούδες», αναμένεται να προβάλλουν σθεναρή αντίσταση!

Το περίμεναν τόσα χρόνια και επιτέλους, η πρεμιέρα της ΑΕΚ στη νέα της έδρα, στην OPAP Arena, είναι γεγονός, με την «Ένωση» να υποδέχεται τον Ιωνικό στο νέο της «σπίτι», έχοντας ως στόχο να επικρατήσει και να βρεθεί στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Αν άλλωστε, η ομάδα του Αλμέιδα κάνει το χρέος της και ανταμείψει το κοινό της για την υπομονή του για το νέο γήπεδο, θα ξεπεράσει τον Ολυμπιακό και θα βρεθεί στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, από τον οποίο φυσικά ηττήθηκε μερικές εβδομάδες πριν.

Διπλό λοιπόν το κίνητρο των γηπεδούχων, που θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα κάνουν το χρέος τους και θα πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη στο νέο τους «σπίτι».

Την ίδια ώρα, στην Αγγλία, η 9η αγωνιστική της Premier League ολοκληρώνεται με τη συνάντηση της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Λέστερ. Δύο εκ των χειρότερων, βάσει βαθμολογίας, ομάδων του πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας, αλλά τον Μπρένταν Ρότζερς να παίζει τη θέση του.

Πολύ δύσκολο ματς, πολύ G/G, αλλά θα στηρίξουμε την ουραγό Λέστερ, για την πρώτη νίκη στη χρονιά.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(20:00) ΑΕΚ – Ιωνικός 1 και Over 2,5

(22:00) Νότιγχαμ Φόρεστ – Λέστερ Χ2 και Over 2,5

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0