Betpost

Γκολ στο Λονδίνο, δεν πείθει η Ίντερ

Γκολ στο Λονδίνο, δεν πείθει η Ίντερ

Επιστροφή για τα καλά στην αγωνιστική δράση στα εθνικά πρωταθλήματα ύστερα από την διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, με σημαντικά ματς στο προσκήνιο. Η προσοχή μας στρέφεται στα μεγάλα ντέρμπι της ημέρας σε Αγγλία και Ιταλία.

Στην Premier League τα φώτα πέφτουν δικαιολογημένα στο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τότεναμ. Οι «κανονιέρηδες» πήγαν στη διακοπή όντας στην κορυφή, πραγματοποιώντας μάλιστα  μία εξαιρετική εμφάνιση στο τελευταίο της παιχνίδι κόντρα στην Μπρέντφορντ, την οποία και φιλοδώρησε με τρία τέρματα (0-3). Η ψυχολογία στην ομάδα του Αρτέτα είναι στα ύψη και δικαιολογημένα καθώς το ξεκίνημά της είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό. Το στοίχημα για την Άρσεναλ είναι και οι νίκες στα μεγάλα παιχνίδια και ο αγώνας κόντρα στην Τότεναμ είναι μία καλή ευκαιρία για περαιτέρω μπουστάρισμα. Από την άλλη μεριά η Τότεναμ αρχίζει και ρολάρει, τρέχει ένα αήττητο σερί στο πρωτάθλημα (9-4-0) και σε περίπτωση που φύγει με βαθμό ή βαθμούς από το Emirates τότε θα ισοφαρίσει το καλύτερο σερί της στο πρωτάθλημα. Με βάση την φόρμα των δύο ομάδων και την ευχέρειά τους στο σκοράρισμα το over 2.5 σε απόδοση 1.72 αποτελεί μία καλή επιλογή χωρίς μεγάλο ρίσκο.

Ντέρμπι έχουμε και στην Ιταλία όμως, με την Ίντερ να φιλοξενεί την Ρόμα, χωρίς τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της λόγω τιμωρίας. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι είναι σε κρίση, οι εμφανίσεις της είναι συνεχώς κακές και δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη ειδικά στην άμυνά της. Η Ρόμα από την άλλη είναι σαφώς σε καλύτερη φάση. Η ομάδα του Μουρίνιο έκανε πολλές μεταγραφές φέτος και η αλήθεια είναι ότι θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να… δέσει το γλυκό. Εάν δεν υπήρχε η διακοπή τότε το διπλό θα ήταν μονόδρομος με δεδομένη την πολύ κακή της Ίντερ ωστόσο τώρα κανείς δεν ξέρει πως θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες. Παρ’όλα αυτά δεν περιμένουμε κάποια συγκλονιστική μεταμόρφωση των γηπεδούχων, ειδικά στη άμυνα. Το Χ2 το βρίσκουμε σε απόδοση 1.75 και θα αποτελέσει την δεύτερη επιλογή μας για σήμερα.

Η πρόταση του BN Sports: 

Άρσεναλ  – Τότεναμ over 2.5 (14:30)

Ίντερ  – Ρόμα Χ2 (19:00)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0