Betpost

Το αμφίσκορο μπαίνει σε πρώτο πλάνο

Το αμφίσκορο μπαίνει σε πρώτο πλάνο
Επιστροφή στα εθνικά πρωταθλήματα ύστερα από την διακοπή λόγω Nations League. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (30/9) έχει ορισμένες επιλογές και εμείς θα επικεντρωθούμε σε Αγγλία και Πορτογαλία.
Καλές οι εθνικές ομάδες και το Nations League αλλά η αλήθεια είναι ότι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα μας έλειψαν. Επιστροφή λοιπόν μετά τη διακοπή και εμείς θα επικεντρωθούμε για σήμερα Παρασκευή (30/9) σε δύο αγώνες από Αγγλία και Πορτογαλία. 

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στην Πορτογαλία, Πόρτο και Μπράγκα αναμετρούνται με τους γηπεδούχους να ψάχνουν μία νίκη ψυχολογίας μιας και βρίσκονται σε μία μίνι κρίση και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να πιάσουν την Πόρτο στη δεύτερη θέση. Πριν τη διακοπή, η Μπράγκα ενδεχομένως να ήταν και η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, έχοντας 6/6. Από την άλλη στο στρατόπεδο της Πόρτο τα πράγματα είναι περίεργα, με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο να δέχεται επίθεση με πέτρες (!) μετά το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπριζ. Πριν τη διακοπή η νίκη των φιλοξενούμενων θα ήταν βασική μας επιλογή, πλέον όμως μη ξέροντας πως θα γυρίσουν οι παίκτες, το αμφίσκορο θα μπει σε πρώτο πλάνο, σε απόδοση 1.70, με δεδομένο ότι η Πόρτο σκοράρει αρκετά γκολ στην έδρα της ενώ και η Μπράγκα πράττει το ίδιο στις τελευταίες αγωνιστικές.

Φεύγουμε από την Πορτογαλία και πάμε στην Αγγλία και την Championship. Η αφελής Χαλ φιλοξενεί την ομάδα της Λούτον για την 12η αγωνιστική και ψάχνει μία νίκη που θα την βγάλει από το αγωνιστικό τέλμα που έχει βρεθεί τον τελευταίο καιρό. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες για την ομάδα του Σότα Αρβελάτζε, ο οποίος αρχίζει πλέον και νιώθει πίεση, με την ομάδα του να βρίσκεται πλέον στην 20η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη μεριά, η Λούτον είναι σε σχετικά ανοδική πορεία και θέλει να δώσει συνέχεια σε αυτή. Εκτός έδρας έχει δείξει ότι είναι επικίνδυνη ωστόσο δείχνει να εξαρτάται υπερβολικά από τον επιθετικό Μόρις, ο οποίος έχει πετύχει ήδη 11 γκολ στο πρωτάθλημα! Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων είναι ότι δέχονται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ παρότι επιθετικά δείχνουν να λειτουργούν καλά. Το G/G βρίσκεται στο 1.80 και εμείς εννοείται ότι θα το τιμήσουμε.

Η πρόταση του BN Sports: 

Πόρτο – Μπράγκα G/G (23:15)

Χαλ – Λούτον G/G (22:00)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0