Betpost

Εξαντλεί τις πιθανότητές της η Ελβετία, «ψάχνει» δώρο από την Πορτογαλία!

Εξαντλεί τις πιθανότητές της η Ελβετία, «ψάχνει» δώρο από την Πορτογαλία!

Την προσπάθειά της να τερματίσει όσο πιο ψηλά στον 2ο όμιλο της πρώτης κατηγορίας του Nations League, αναμένεται να εξαντλήσει η Ελβετία, η οποία υποδέχεται στο «σπίτι» της την Τσεχία. Την ίδια ώρα, η Πορτογαλία υποδέχεται την Ισπανία και αν την κερδίσει, πράγμα διόλου απίθανο, σε συνδυασμό με το τρίποντο των Ελβετών, θα αφήσει την «φούρια ρόχα» στην 3η θέση!

Μπορεί η Ελβετία να μην είχε πραγματοποιήσει τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις στο Nations League, όμως η τεράστια επικράτησή της επί της Ισπανίας εκτός έδρας, αποτέλεσε σπουδαίο κατόρθωμα για το σύνολο του Γκρανίτ Τσάκα, που αύξησε τις ελπίδες του για κατάληψη, ακόμη και της 2ης θέσης του 2ου ομίλου του θεσμού!

Ωστόσο, απαραίτητη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό, είναι οι Ελβετοί να κάνουν το χρέος τους απέναντι στους Τσέχους, με τους οποίους γενικότερα, δεν έχουν καλή προϊστορία. Η τελευταία νίκη τους άλλωστε, δεν χρονολογείται καν στον… 21ο αιώνα, αλλά πριν από 28 χρόνια, το 1994, αλλά αν δεν μπορεί αυτή η Ελβετία να επικρατήσει της ομάδας του Βάτσλικ, τότε… ποια;

Την ίδια ώρα, σημαντική είναι και η αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Ισπανία, με την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο να αναζητά είτε τη νίκη, είτε την ισοπαλία, ώστε να τερματίσει στην κορυφή του ομίλου.

Χωρίζονται με 2 βαθμούς και ο μοναδικός τρόπος, ώστε οι γηπεδούχοι να μην βρεθούν στην κορυφή, είναι να ηττηθούν εντός έδρας. Το ιδιαίτερο της υπόθεσης φυσικά, είναι το γεγονός πως η «φούρια ρόχα» έχει τη δυνατότητα να τερματίσει από… 1η μέχρι και 3η

Εμείς όμως θα στηρίξουμε το G/G. Αμφότερες συνηθίζουν να σκοράρουν, τα δύο από τα τρία τελευταία τους ματς το επιβεβαιώνουν και οι Πορτογάλοι δεν θα φοβηθούν να αγωνιστούν ανοιχτά, πόσο μάλλον αν δουν πρώτοι την εστία τους να παραβιάζεται.

Η πρόταση του BN Sports:

Ελβετία – Τσεχία 1 (21:45)

Πορτογαλία – Ισπανία G/G (21:45)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0