Betpost

Φουλ του... γκολ σε Βοσνία και Ιταλία

Φουλ του... γκολ σε Βοσνία και Ιταλία
Οι στοιχηματικές προτάσεις της Παρασκευής (23/09), με το Nations League σε πλήρη δράση, έχουν... άρωμα εθνικών ομάδων.

Η Ιταλία «υποδέχεται» την Αγγλία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της League A του Nations League. Καμία από τις δύο φιναλίστ του EURO 2020, έναν χρόνο μετά τον μεταξύ τους τελικό, δεν πείθει.

Μία νίκη στα 8 τελευταία επίσημα παιχνίδια για τη «Σκουάντρα Ατζούρα», καμία στα τελευταία 4 για τα «Τρία Λιοντάρια». Το κίνητρο της ομάδας του Σάουθγκεϊτ, ωστόσο, είναι λίγο μεγαλύτερο.

Αν δεν κερδίσει, θα υποβιβαστεί στη League B της διοργάνωσης. Αν κερδίσει από την άλλη, θα βάλει σε... μπελάδες την Ιταλία. Το ματς, εν ολίγοις, είναι δίκοπο «μαχαίρι» και αμφότερες οι ομάδες θα ψάξουν τη νίκη, άρα και το γκολ. Από τη στιγμή που το αμφίσκορο προσφέρερεται κοντά στον διπλασιασμό, αξίζει την επιλογή.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην αναμέτρηση της Βοσνίας με το Μαυροβούνιο, αλλά οι βλέψεις είναι διαφορετικές.

Η πρώτη του ομίλου με 8 βαθμούς, Βοσνία, «φιλοξενεί» το δεύτερο με 7 βαθμούς, Μαυροβούνιο. Στα τελευταία τέσσερα ματς του Nations League έχουν δείξει καλό πρόσωπο. Οι Βόσνιοι σκοράρουν σταθερά στην έδρα τους, ενώ οι Μαυροβούνιο έρχονται από ένα τεράστιο «διπλό» κόντρα στη Ρουμανία. Το Goal/Goal μοιάζει αρκετά καλή επιλογή, πληρώνει καλά και θα το επιλέξουμε.

Πρόταση:

(21:45) Ιταλία - Αγγλία Goal/Goal
(21:45) Βοσνία - Μαυροβούνιο Goal/Goal

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0