Betpost

«Ξεκολλάει» στο Nations League η Γαλλία, γκολ και θέαμα στο Πολωνία – Ολλανδία!

«Ξεκολλάει» στο Nations League η Γαλλία, γκολ και θέαμα στο Πολωνία – Ολλανδία!

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις του Nations League, στην προτελευταία αγωνιστική του θεσμού, όπου η Γαλλία υποδέχεται την Αυστρία και η Πολωνία την Ολλανδία. Απίθανο να συνεχιστεί το… αρνητικό σερί των Τρικολόρ, σκοράρουν αμφότεροι στην δεύτερη αναμέτρηση!

Και η 5η αγωνιστική του Nations League βρίσκεται πλέον προ των πυλών, καθώς μετά το… πρόγευμα της Σκωτίας με την Ουκρανία και την πρώτη θέση στο γκρουπ από τους Σκωτσέζους, αναμένουν την συνέχιση της προ τελευταίας στροφής του θεσμού.

Στρέφουμε την προσοχή μας σε δύο αναμετρήσεις. Σ αυτήν της Γαλλίας με την Αυστρία στην έδρα των Τρικολόρ, την ώρα που η Πολωνία υποδέχεται την Ολλανδία, στην χώρα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Στην πρώτη περίπτωση, θα στηρίξουμε τη Γαλλία, θεωρώντας πως θα βάλει φρένο στις κακές της εμφανίσεις στο Nations League. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, έχει συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς από τους 12 διαθέσιμους, μετρά δύο ήττες και ισάριθμες ισοπαλίες και αναζητά την πρώτη επικράτηση σε επίσημη συνάντηση, μετά το 2-0 του 202 και τη νίκη επί της Φινλανδίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα έρθει το ζητούμενο, έχοντας ως επιχείρημα και ην προϊστορία των δύο ομάδων, με τους Γάλλους να μετρούν τέσσερις νίκες σε τέσσερα ματς απέναντι στην Αυστρία στο «σπίτι» τους.

Όσον αφορά την δεύτερη επιλογή μας, η Πολωνία υποδέχεται την Ολλανδία, στην 5η αγωνιστική του 4ου γκρουπ του Nations League, με τους φιλοξενούμενους να έχουν «αέρα» δύο νικών από το σύνολο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, όντες στην κορυφή του ομίλου.

Επιλέγουμε το G/G, που συνηθίζουν μάλιστα να επιβεβαιώνουν, πράγμα που συνέβη στις τρεις τελευταίες συναντήσεις τους, ανεξαρτήτου έδρας.

Η πρόταση του BN Sports:

Γαλλία – Αυστρία 1 και Over 1,5

Πολωνία – Ολλανδία G/G

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0